Supportersvereniging De Blauwen timmert aan de weg!

  • De club

Alhoewel supportersvereniging de blauwen al weer een tijd busreizen naar de uitwedstrijden van ons vlaggenschip organiseert, hebben (o.a. door corona) andere activiteiten van deze vereniging een behoorlijke tijd stilgelegen. Daar wil men verandering in aanbrengen.

Sinds enige tijd heeft de supportersvereniging een nieuw bestuur. Wim van Setten is voorzitter, Michael van der Poel penningmeester en Hans van Eijk secretaris.

Activiteiten

Naast het organiseren van een supportersbus naar de uitwedstrijden willen zij meer gaan doen. Er is ondertussen een activiteitencommissie binnen de sv opgericht en er liggen, op z’n zachts gezegd, mooie plannen in het verschiet. Niet alleen ondersteuning voor het eerste maar ook voor de dames en de jeugd !! Een supporters vereniging voor de hele club

Maar wat heel belangrijk is, dat zijn leden!

Lid worden

Zonder leden is een supportersvereniging een beetje als een elftal zonder spelers, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe aanwas. Supporters met een ‘blauw hart’, die onze vereniging in goede en minder goede tijden willen ondersteunen.

Meld je aan

Vanaf morgen, rond de wedstrijd van het eerste tegen Staphort, starten we met het werven van nieuwe leden. Vanaf 13.30 uur is het bestuur aanwezig om leden in te schrijven. Voor slechts 15 euro  per jaar profiteren de leden van allerlei activiteiten van de supportersvereniging. Ook is het mogelijk om als sponsor je te verbinden aan de supportersvereniging. Het bestuur kan je morgen daar alles over vertellen.

Ander nieuws

Jouw bedrijf in de spotlights tegen NEC: grijp honderd meter reclame

De club | 06 december 2023
Lees meer

Supportersvereniging organiseert het Van den Heuvel Elektro-darttoernooi voor leden

De club | 05 december 2023
Lees meer

Dit is de agenda voor de komende Algemene Ledenvergadering

De club | 05 december 2023
Lees meer