Zet G.V.V.V. nog beter op de kaart met jouw kwaliteiten

  • Opleiding

Omdat we graag nog meer blauw willen zien in Veenendaal, gaat G.V.V.V. binnen de jeugdopleiding een nieuw projectteam Marketing & Commercie starten. Dit team zal zich gaan bezighouden met ledenwerving, instroom en behoud.

We willen laten zien dat iedereen bij G.V.V.V. welkom is en dat iedereen die er komt zich ook welkom voelt. Heb jij affiniteit met marketing en commercie en wil jij ons helpen om Veenendaal nog blauwer te laten kleuren? Dan komen wij graag in contact met jou! Qua tijdsbesteding moet je denken aan ongeveer één avond per week.

Help ons mee!

Ben jij de geschikte persoon om G.V.V.V. nog beter onder de aandacht van nieuwe leden te brengen? Stuur dan een reactie naar Marianne Andes, via marcom-jeugd@gvvv.nl. Zij neemt dan contact met je op om je meer te vertellen over dit nieuwe projectteam en om te kijken of jij ons team wilt komen versterken.

Ander nieuws

Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

Opleiding | 18 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO13-1 de beste van EUROPAPA

Opleiding | 13 mei 2024
Lees meer

Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

Opleiding | 09 mei 2024
Lees meer