Draag je steentje bij met verenigingswerk

  • De club

Samen maken wij G.V.V.V. Dag in, dag uit. Om voor al onze leden en bezoekers de beste ervaring te bieden, starten wij met verenigingswerk.

Wij zijn trots op onze vrijwilligers die zich keihard inzetten voor de vereniging. Toch kunnen zij niet alle taken op zich nemen en dus moeten wij er als club samen de schouders onder zetten. Dit doen wij door verenigingswerk te starten, wat door alle leden wordt uitgevoerd.

Het aanbieden van verenigingswerk zorgt ervoor dat iedereen kan blijven genieten van de voetbalsport bij G.V.V.V. en wij de komende jaren een organisatorisch en financieel gezonde vereniging blijven. Met maar een paar uurtjes per seizoen help jij ons daar al mee.

Verenigingswerk is geen vrijwilligerswerk

G.V.V.V. maakt onderscheid tussen vrijwilligerswerk en verenigingswerk. Vrijwilligerswerk houdt in dat leden, ouders/verzorgers en andere betrokkenen zich vrijwillig voor G.V.V.V. inzetten. Verenigingswerk hoort bij het lidmaatschap (van jouw kind) en houdt in dat alle spelende leden vanaf O14 en ouders van jeugdleden een aantal verplichte taken uitvoeren.

Met de Voetbal.nl-app geef jij heel gemakkelijk aan welke taak jij wel ziet zitten. Het uitvoeren van een taak kost je weinig tijd, maar is van enorme waarde voor onze club. Help op zaterdagochtend in de koffiecorner, maak de lekkerste broodjes in onze keuken of gebruik je technische kwaliteiten bij onze onderhoudsploeg.

Takenoverzicht

Wij starten met een testfase voor de rest van dit seizoen. Hierin kunnen wij eventuele problemen oplossen, voordat het wordt ingevoerd. Volgend seizoen doe je maar twee taken om aan je verenigingswerk te voldoen. Eitje, toch?

  • Koffiecorner (3 uur, op zaterdagochtend)
  • Keukendienst (3 uur, op zaterdagmiddag)
  • Onderhoudswerkzaamheden (3 uur, op dinsdag- of vrijdagmiddag)
  • Schoonmaakwerkzaamheden (3 uur, op maandagochtend)
  • Grote clubschoonmaak (3 uur, moment nader te bepalen)

 

Met de Voetbal.nl-app in de ene hand en je agenda in de andere hand kun je je gemakkelijk inschrijven voor een van bovenstaande taken. Komt er toch iets tussen, nadat je je voor een taak hebt aangemeld? Je ruilt gemakkelijk met anderen via de app!

Voor wie?

Verenigingswerk is voor alle spelende leden. Jonger dan 14 jaar? Dan wordt van de ouders/verzorgers verwacht dat zij zich inzetten. Leden die al vrijwilligerswerk doen, hoeven niet ook nog verenigingswerk te doen. Geef dit wel even aan via vrijwilligers@gvvv.nl.

Hoe meld ik me aan?

Je meld je eenvoudig aan via de app van Voetbal.nl. Hoe je dat doet, zie je in deze tutorial.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze melden via vrijwilligers@gvvv.nl.

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer