G.V.V.V. JO14-1 winterkampioen van de hoofdklasse

  • Opleiding

Hedenmorgen werd dit jongensteam van onze club op overtuigende wijze winterkampioen in hun afdeling.

Op het eigen sportpark Panhuis werd CDW uit Wijk bij Duurstede met 1-0 verslagen. Het was voor de vierde keer in totaal dat een duel met de minimale score in hun voordeel werd beslecht. Maar als je er in slaagt om zoiets vaker te herhalen en bijna altijd meer doelpunten te maken dan je opponent ben je de terechte winterkampioen.
Alleen Kampong slaagde erin om de JO14-1 te verslaan (0-1) en de rest kreeg allemaal klop van onze jonge jongens.

Als vereniging zijn we daarom ook supertrots op deze jongemannen en hun begeleiders en willen wij hen vanaf deze plaats namens alle blauwen van harte proficiat wensen en de hoop uitspreken dat het succes na de winterstop wordt voortgezet.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer