G.V.V.V. kleurt vrijdag opnieuw oranje

  • De club

Het Nederlands Elftal is door naar de kwartfinale! Vrijdagavond wacht Argentinië in de strijd om een ticket voor de laatste acht. Kijk ook deze wedstrijd weer in de kantine.

In een volgepakte kantine zagen zaterdagmiddag vele supporters hoe het Nederlands Elftal met 3-1 wist te winnen van de Verenigde Staten. De sfeer, saamhorigheid en grote schermen bevielen zo goed dat wij vrijdagavond opnieuw de deuren open om samen met jou naar het Nederlands elftal te kijken.

Een cadeautje voor de eersten

Voor de eerste bezoekers ligt vrijdagavond een presentje te wachten. De kantine opent om 18.30 uur om gezellig met elkaar voor te beschouwen op de wedstrijd, die om 20.00 uur wordt afgetrapt. Tijdens de wedstrijd zorgen wij voor lekkere snacks. We zien jou vrijdagavond!

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // tweede kwartaal

De club | 29 mei 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

De club | 25 mei 2023
Lees meer

Wegafsluitingen aan oostkant Veenendaal door wielerronde #VV23

De club | 18 mei 2023
Lees meer