G.V.V.V. kleurt vrijdag opnieuw oranje

  • De club

Het Nederlands Elftal is door naar de kwartfinale! Vrijdagavond wacht Argentinië in de strijd om een ticket voor de laatste acht. Kijk ook deze wedstrijd weer in de kantine.

In een volgepakte kantine zagen zaterdagmiddag vele supporters hoe het Nederlands Elftal met 3-1 wist te winnen van de Verenigde Staten. De sfeer, saamhorigheid en grote schermen bevielen zo goed dat wij vrijdagavond opnieuw de deuren open om samen met jou naar het Nederlands elftal te kijken.

Een cadeautje voor de eersten

Voor de eerste bezoekers ligt vrijdagavond een presentje te wachten. De kantine opent om 18.30 uur om gezellig met elkaar voor te beschouwen op de wedstrijd, die om 20.00 uur wordt afgetrapt. Tijdens de wedstrijd zorgen wij voor lekkere snacks. We zien jou vrijdagavond!

Ander nieuws

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 28 mei 2024
Lees meer

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer