G.V.V.V. weet ook Ilias Latif te behouden in selectie

  • Het eerste

De technische commissie is erin geslaagd om ook aanvaller Ilias Latif langer bij G.V.V.V. te houden. De 23-jarige spits heeft zijn aflopende contract verlengd met een seizoen, tot medio 2024.

Als topscorer van de hoofdklasse werd Ilias Latif (Amsterdam, 14 augustus 1999) afgelopen zomer naar Veenendaal gehaald. In het blauw en wit van de derdedivisionist slaagt de spits er wederom in om zijn meerwaarde onder andere te laten zien in doelpunten en assists. De club is dan ook blij dat het aflopende contract met de speler is verlengd tot en met de zomer van 2024.

Met een neusje voor de goal presenteerde de Amsterdammer zich in juli bij de ploeg van trainer Gery Vink. Een hoog rendement op de training bracht de speler niet direct een basisplaats, maar in de laatste weken heeft hij die positie weten te veroveren en onderstreepte hij de keuze van Gery Vink in de vorm van doelpunten. Hij scoorde in die drie wedstrijden drie doelpunten en gaf een assist. Totaal scoorde Latif zes treffers en gaf hij twee doeltreffende passes.

De Boer: ‘Ontwikkeling is indrukwekkend’

Technisch manager Rob de Boer is onder de indruk van Latif’s ontwikkeling: “Hij heeft zich in snel tempo ontwikkeld en aangepast aan dit niveau. De laatste wedstrijden maakt hij veel doelpunten en wij twijfelen niet aan de toekomst. Wij zijn blij dat hij ook volgend seizoen deel uitmaakt van onze ploeg.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli (update)

Het eerste | 24 juni 2024
Lees meer

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer