G.V.V.V. wenst jou fijne feestdagen!

  • De club

Tijdens de feestdagen verdwijnt het voetbal altijd wat meer naar de achtergrond en staat de tijd in het teken van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Herinneringen delen aan het kerstdiner of proosten met in de andere hand een oliebol. 

Een tijd om elkaar te bedanken voor al dat moois wat je in het afgelopen jaar hebt betekend voor de ander. We kijken bij G.V.V.V. terug op een bijzonder kalenderjaar. Feesten en successen werden afgewisseld met degradatie en verdriet. Emotie door trouwe leden die sinds dit jaar niet meer onder ons zijn. Ook voor hen is in gedachte een plekje ingericht tijdens de feestdagen.

Middenin de samenleving

Als club staan we middenin de samenleving en bieden wij een schouder om te huilen, een vloer om je successen te vieren en een voetbalveld om je verstand even op nul te zetten. Tussen Kerst en Oud & Nieuw gaan we op de online kanalen in onze ‘Dit was 2022’-recap per kwartaal terug naar alle gebeurtenissen. Toch lichten wij het 75-jarig jubileum even uit. Een week waarin wij met echt alle blauwen onze verjaardag konden vieren.

Onvergetelijk

Die saamhorigheid was geweldig en onvergetelijk. Het warme gevoel van zo’n grote en liefdevolle blauwe familie is onbetaalbaar. Wij gunnen jou exact datzelfde gevoel met de feestdagen. Geniet ervan met iedereen die je lief is en maak ook deze feestdagen onvergetelijk. Wij hopen jou volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen, want samen met jou gaan wij van 2023 iets onvergetelijks maken.

G.V.V.V. wenst jou, namens het bestuur, hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe!

Ander nieuws

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 18 mei 2024
Lees meer

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer