JO16-1 komt met puntendeling goed weg tegen DEV Doorn

  • Wedstrijdverslagen

In de strijd om de bovenste plaatsen in de derde klasse heeft G.V.V.V. concurrent DEV Doorn niet weten te verslaan. Na een goed begin, waarin al snel een voorsprong werd genomen, knokte DEV zich goed terug in de wedstrijd. G.V.V.V. kwam met een gelijkspel uiteindelijk nog goed weg. Eindstand 1-1.

Snel doelpunt niet genoeg voor drie punten

Direct vanaf de aftrap zocht G.V.V.V. de aanval. De snelle Ahmad leek allen op de keeper af te kunnen stormen maar hij werd op de rand van het strafschop gebied onderuit gehaald. De toegekende vrije trap werd door Thijmen genomen maar via een been van een tegenstander veranderde de bal van richting en verdween naast het doel. Lucas bracht de bal vervolgens, uit de corner, goed voor het doel waar Olanchio hoog boven iedereen uitsprong en de bal keurig in het doel kopte (1-0). Na deze vroege voorsprong kreeg G.V.V.V. nog een kansje via Lewon maar de keeper van DEV kon de bal makkelijk oprapen. DEV kwam beter in de wedstrijd en de verdediging van G.V.V.V. had haar handen vol aan de snelle aanvallers uit Doorn. De sterk spelende Hugo, Nathan Sjoerd en Lucas zorgden er echter voor dat DEV geen grote kansen wist te creëren. Aan de andere kant lukte het G.V.V.V. ook niet om aanvallend heel gevaarlijk te worden omdat DEV het middenveld stevig in handen. Toch vielen er voor de rust nog een paar hoogte puntjes te noteren. Een mooie aanval over veel schijven (via Marc, Sjoerd, Aryan, Lewon en Murhaf) leverde G.V.V.V. een corner op. Uit de corner, genomen door Dylan, kwam de bal gevaarlijk voor het doel waar Murhaf bijna de 2-0 binnenschoot. Uit de volgende corner kopte Mustafa de bal net naast het doel. Milan was ook dichtbij de 2-0 maar zijn schot ging via de keeper in het zijnet.

In de tweede helft kreeg G.V.V.V. minder kansen en werd het door DEV veelvuldig op eigen helft teruggedrongen. DEV kreeg ook steeds meer kansen maar Maarten wist zijn doel voorlopig nog schoon te houden. Via Marc, Nathan, Sjoerd en Hugo probeerde G.V.V.V. steeds een nieuwe aanval op te bouwen maar een fel spelend DEV wist op het middenveld een overwicht te creëerden waardoor G.V.V.V. nauwelijks nog gevaarlijk wist te worden. Halverwege de tweede helft viel dan ook de verdiende gelijkmaker. Na een goede aanval volgde een schot op doel wat ongelukkig door Aryan van richting werd veranderd waardoor Maarten kansloos was (1-1). DEV bleef de bovenliggende partij maar de verdediging van G.V.V.V. hield stand. Via Ahmad en Olanchio probeerde G.V.V.V. in de omschakeling nog gevaarlijk te worden maar grote kansen leverde dit niet meer op waardoor beide ploegen met een punt genoegen moesten nemen.


G.V.V.V.  JO16-1 – DEV Doorn JO16-2 1 –1      (1 – 0)

Scoreverloop: 2. 1-0 Olanchio Masalandua; 58. 1-1 DEV Doorn

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Hugo van Leeuwen, Nathan Lema, Sjoerd van de Lagemaat, Lucas van der Salm, Mustafa Myrkhan, Aryan Pakseresht©, Thijmen Meijer, Lewon Stepanyan, Ahmad Daadoue en Olanchio Masalandua.

Wissels: Marc van Hardeveld , Milan van de Weerd, Murhaf Myrkhan en  Dylan Dirksen.

Tekst: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer