Mart de Jong tekent nieuw contract bij G.V.V.V.

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft zich ook voor volgend seizoen verzekerd van de kwaliteiten van Mart de Jong. De 27-jarige middenvelder is met de club een contractverlenging van één seizoen overeengekomen.

Met een nieuwe overeenkomst op zak, gaat Mart de Jong (Ede, 21 november 1995) zijn zevende seizoen in bij de blauwe hoofdmacht. De speler maakt sinds zijn komst naar G.V.V.V. in 2017 voortdurend deel uit van de basiself en kan ook dit seizoen rekenen op veel speelminuten.

Mart de Jong speelde tot dusver 160 officiële wedstrijden in het vlaggenschip van G.V.V.V. en kwam daarin tot zes doelpunten en zestien assists. Door zijn contractverlenging maakt de speler tenminste tot medio 2024 onderdeel uit van de ploeg van trainer Gery Vink.

Rob de Boer: ‘Zeer gewaardeerde kracht’

Technisch manager Rob de Boer twijfelde niet lang over de verlenging van de middenvelder. “Mart de Jong is een zeer gewaardeerde kracht in ons elftal. Wij zijn blij dat hij ook volgend seizoen deel uitmaakt van onze selectie.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. ziet ongeslagen reeks hard ten einde komen bij AFC Amsterdam

Het eerste | 24 februari 2024
Lees meer

Byron Burgering tekent voor vierde seizoen in blauwe hoofdmacht

Het eerste | 22 februari 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Loopt in 020 de ongeslagen reeks op tot een half dozijn?

Het eerste | 21 februari 2024
Lees meer