O23 weet tegenstanders voor derde divisie

  • Opleiding

De O23 weet welke tegenstanders het gaat treffen in de derde divisie. Het hoogste opleidingsteam promoveerde een paar maanden na de oprichting van het elftal en ontmoet vanaf januari nieuwe opponenten. 

Met een klinkende 5-0 overwinning schreef het team van trainer Anass Lakhal op 3 december historie door kampioen te worden in de vierde divisie en te promoveren naar een niveau hoger. Na 13 wedstrijden in de competitie, werden elf wedstrijden met winst afgesloten en slechts één met gelijkspel en verlies.

Poule-indeling bekend

Voetbalbond KNVB maakte donderdag de indeling bekend van de derde divisie H, waar de O23 na de winterstop in uitkomt. Daarin treft het ACV Assen, Excelsior’31, Flevo Boys, Hooglanderveen, NEO, SDC Putten en WSV.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer