Proost op 2023 tijdens onze Nieuwjaarsreceptie

  • De club

De laatste weken is voetbal even wat meer naar de achtergrond verdwenen en was er tijd voor gezelligheid met vrienden en familie. Na mooie feestdagen en de jaarwisseling luiden wij 2023 graag met jou in.

Na een bijzonder 2022 gaat de blik vanaf januari weer richting mooie momenten op alle vlakken, zo ook in de voetballerij. Als vereniging willen wij er alles aan doen om er samen met jou een onvergetelijk 2023 van te maken. Om het nieuwe kalenderjaar ook daadwerkelijk met jou te starten, organiseren wij op zaterdag 7 januari een Nieuwjaarsreceptie voor alle blauwen.

Wat zijn jouw wensen?

Een moment om gezellig met elkaar samen te komen op de vereniging. Om bij te praten over al je andere activiteiten tijdens de winterstop, het genot van de feestdagen en om ook je wensen voor 2023 met anderen te delen. Onze Nieuwjaarsreceptie is dus ook voor jou. De deuren gaan vanaf 15.00 uur wijd open om iedereen te verwelkomen. Proosten met een lekker drankje? Zorgen wij voor de hapjes.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer