Ruime zege JO16-1 tegen Hoogland

  • Wedstrijdverslagen

Een goed spelend G.V.V.V. heeft tegen middenmoter Hoogland drie belangrijke punten gepakt. Met volgende week de kraker tegen koploper CDW nog op het programma blijft het verschil 2 punten in het voordeel van CDW. G.V.V.V. vergat wel aan het doelsaldo te werken want met name in de eerste helft werden een aantal grote kansen gemist. Uiteindelijk vielen de doelpunten na de pauze wat gemakkelijker en werd een ruime 0-4 overwinning behaald.

De opbouw begint bij Nathan, Maarten kijkt toe.

G.V.V.V. vergeet voor de rust al afstand te nemen

Dat de tussenstand na veertig minuten spelen slechts 0-1 in het voordeel van G.V.V.V. was mocht een klein wonder worden genoemd. G.V.V.V. was de baas op het veld en via de snelle buitenspelers Dylan en Ahmad was het keer op keer gevaarlijk. Al in de vijfde minuut leek Ahmad de score te openen. Na een goede actie van Dylan schoot Ahmad de bal goed in maar de keeper wist met de voeten redding te brengen. Even later glipte Dylan weer langs zijn tegenstander waarna Ahmed de bal goed kreeg aangespeeld. Helaas raakte Ahmad de bal niet goed waardoor ook deze kans niet werd benut. Hoogland kwam na tien minuten spelen voor het eerst in de buurt van het G.V.V.V.-doel maar Maarten kon de bal makkelijk vangen. In de tegenstoot was G.V.V.V. weer gevaarlijk. Via Marc kwam de bal bij Ahmad die veel sneller was dan zijn directe tegenstander maar alleen voor de keeper gekomen mikte hij naast het doel. Kort hierna kwam G.V.V.V. verdiend op voorsprong. Aryan bereikte met een splijtende pass Lewon die de bal beheerst onder de keeper doorschoof (0-1). De aanvallers van Hoogland lagen bij Hugo, Sjoerd, Nathan en Thijmen volledig aan banden waardoor de andere spelers zich vooral met aanvallen konden bezig houden. Hoogland kreeg geen grip op de snelle Ahmad, alleen de keeper van Hoogland bleek wel een sta-in-de-weg. Ahmad leek eindelijk de 0-2 te scoren maar de weifelende grensrechter vlagde uiteindelijk voor buitenspel wat door de scheidsrechter werd overgenomen. Ook Dylan was aan de linkerkant zijn directe tegenstander regelmatig de baas maar ook op zijn schoten had de keeper steeds een antwoord. Tussendoor werd Hoogland enigszins gevaarlijk en verdiende het een corner. De bal werd gevaarlijk voor het doel gebracht maar Maarten wist de bal goed uit de lucht te plukken. Op slag van rust kreeg Milan nog een mogelijkheid om de score te verdubbelen maar ook hij stuitte op de keeper van Hoogland

Doelpunten vallen na rust wel

In de tweede helft had G.V.V.V. niet veel kansen nodig om de 0-2 op het scorebord te zetten. Na een mooie aanval via Milan en Lewon kwam de bal bij Dylan die de keeper nu wel wist te passeren. Lewon kreeg hierna een grote mogelijkheid. Na een vrije trap van Sjoerd kwam de bal bij Dylan, Dylan ging voorbij aan zijn tegenstander en leverde een goede voorzet af. Lewon wist echter zijn voet niet goed tegen de bal te krijgen waardoor de stand 0-2 bleef. Olanchio was ook bijna trefzeker maar de keeper wist weer met zijn voeten redding te brengen. Diezelfde keeper hield Lewon, na een goede actie en dito voorzet van Ahmad, even later ook weer van het scoren af. Halverwege de tweede helft viel de onvermijdelijke 0-3 dan toch. Ahmad was weer eens ontsnapt aan zijn directe tegenstander, leverde een goede voorzet af, en Olanchio stond voor het doel klaar om de bal binnen te schieten (0-3). G.V.V.V. bleef de aanval zoeken en na een vrije trap was het Aryan die kon schieten maar zijn schot werd geblokt. Ook Thijmen probeerde het maar via een woud van benen ging de bal over de achterlijn. Uit de corner van Lucas probeerden Sjoerd, Olanchio en Mustafa de bal binnen te koppen maar helaas lukte dit niet. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het Ahmad die de 0-4 scoorde. Na een pass van Mustafa liepen een verdediger en de keeper van Hoogland elkaar in de weg waarna Ahmad de bal zomaar in het lege doel kon schuiven. Eindstand 0-4.

Ahmad (midden) wordt gefeliciteerd door Lewon en Marc met zijn eerste doelpunt voor G.V.V.V.

Hoogland  JO16-4 – G.V.V.V.  JO16-1 0 –4      (0 – 1)

Scoreverloop: 15. 0-1 Lewon Stepanyan; 45. 0-2 Dylan Dirksen; 62. 0-3 Olanchio Masalandua; 77. 0-4 Ahmad Daadoue

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Hugo van Leeuwen, Nathan Lema, Sjoerd van de Lagemaat, Thijmen Meijer, Marc van Hardeveld, Aryan Pakseresht©, Milan van de Weerd, Ahmad Daadoue, Lewon Stepanyan en Dylan Dirksen

Wissels: Olanchio Masalandua , Lucas van der Salm en  Mustafa Myrkhan  

Tekst en fotografie: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer