Selectie sluit jaar af met fanatieke voetvolley

  • Het eerste

De hoofdmacht heeft kalenderjaar 2022 zaterdagochtend afgesloten met een fanatiek toernooi voetvolley. Bij Tennis- & Padelvereniging Spitsbergen streed de selectie in de zaal voor de spreekwoordelijke eer.

Vol fanatisme namen de spelers en stafleden het zaterdagochtend tegen elkaar op in de overdekte hal van de Veenendaalse tennisclub. Met een team vol stafleden en gemixte teams van spelers werd er op de tennisbanen gestreden om de spreekwoordelijke eer. Het team van Barry Maguire, Byron Burgering, Tariq Dilrosun en assistent-trainer Anass Lakhal mocht zit uiteindelijk het beste voetvolley-team noemen.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer