Succesvolle avond met kerststukje maken bij de Wildernis

  • Businessclub Vallei & Rijn

Ruim 110 inschrijvingen gaven al aan dat de animo voor het kerststukje maken
bij de Wildernis in Achterberg heel groot was en dat was ook op de avond te merken.

Na de ontvangst met een drankje werd er genoten van het heerlijke buffet van Restaurant Mucha, waarna onder de leiding van het personeel van de Wildernis iedereen aan de slag kon met zijn stukje.

In de pauze was er gelegenheid om lekker te shoppen en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Tevens werd de trekking van de verloting gehouden. Na de pauze was er nog de afronding van het kerststukje.

Dankbaarheid

Onze dank gaat uit naar fotograaf Stefan Koops, de Wildernis, Restaurant Mucha en Valkenburg Partyverhuur met hun medewerkers die mede hebben bijgedragen aan deze geweldige avond.

Kerstborrel

Dinsdag 20 december a.s. bent u alweer welkom, met partner, op ons Kerstborrel in het businesshome. Op de site van Vallei en Rijn leest u er meer over. Dick van de Maes zal ons culinair verrassen deze avond en onder het genot van een drankje kunnen we het bewogen jaar 2022 nog eens de revue laten passeren.

Galerij

Zoals u op de foto’s kunt zien was het afgeladen vol, de stemming opperbest en het resultaat bij iedereen geweldig. Onze huisfotograaf Stefan Koops heeft e.e.a. vastgelegd.

Ander nieuws

Businessclub geniet van succesvol BOB-evenement bij The Maxx

Businessclub Vallei & Rijn | 03 maart 2024
Lees meer

Ladiesnight businessclub Vallei & Rijn weer een groot succes

Businessclub Vallei & Rijn | 16 december 2023
Lees meer

Het businesshome wordt aankomende periode volledig vernieuwd

Businessclub Vallei & Rijn | 25 mei 2023
Lees meer