Enthousiaste vrouwen starten eigen 30+ team

  • Senioren

Een groep enthousiaste vrouwen heeft een eigen 30+-team op de been gebracht en zoekt nog een paar versterkingen om de selectie helemaal compleet te maken. Zin om lekker te trainen en wedstrijden te spelen? Meld je aan. 

Vol enthousiasme starten negen vrouwen met een eigen team in een lokale 30+-competitie. Het doel van dit team? Met gezelligheid, sportiviteit en fanatisme doordeweeks lekker trainen op woensdagavond en volgend seizoen wedstrijden spelen tegen teams uit de directe regio in een 7-tegen-7-competitie.

Hier wil je bij horen

Al negen vrouwen meldden zich in de afgelopen tijd aan, maar voor de volledigheid van dit team worden nog meer vrouwen gezocht die zich graag inspannen in een gepassioneerd voetbalteam. Is het echt iets voor jou? Meld je dan aan bij Brenda Dekker.

Ander nieuws

Sportieve ambitie? Versterk het vrouwenvoetbal van G.V.V.V.

Senioren | 05 mei 2023
Lees meer

Meld je met een team aan voor het 7×7 seniorentoernooi

Senioren | 08 apr 2023
Lees meer

VR30+ beleven veel plezier tijdens wekelijkse trainingen

Senioren | 16 feb 2023
Lees meer