Enthousiaste vrouwen starten eigen 30+ team

  • Senioren

Een groep enthousiaste vrouwen heeft een eigen 30+-team op de been gebracht en zoekt nog een paar versterkingen om de selectie helemaal compleet te maken. Zin om lekker te trainen en wedstrijden te spelen? Meld je aan. 

Vol enthousiasme starten negen vrouwen met een eigen team in een lokale 30+-competitie. Het doel van dit team? Met gezelligheid, sportiviteit en fanatisme doordeweeks lekker trainen op woensdagavond en volgend seizoen wedstrijden spelen tegen teams uit de directe regio in een 7-tegen-7-competitie.

Hier wil je bij horen

Al negen vrouwen meldden zich in de afgelopen tijd aan, maar voor de volledigheid van dit team worden nog meer vrouwen gezocht die zich graag inspannen in een gepassioneerd voetbalteam. Is het echt iets voor jou? Meld je dan aan bij Brenda Dekker.

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer