JO17-2 begint tweede seizoenshelft goed in derde klasse

• Wedstrijdverslagen

Na een mislukte poging in de 2e klasse zijn wij vandaag sterk begonnen in de 3e klasse.

We zijn vandaag te gast geweest bij Delta sports 95 in Houten.  Na de aftrap had Luc maar 11 min. nodig om de bal tegen het net te schieten en stonden we op een 0 1 voorsprong.
Hierna hadden we het spel onder controle en kregen wij een vrije trap die door Jordi werd genomen, maar de keeper stond op de goeie plek, een mooie redding hoor, een applausje waard. Kort hierna, in minuut 32, de 0-2 voorsprong door een mooi assist van Luc op Ahmed die zonder twijfel binnen schoot.

De rust in met 0-2 voorsprong

In  de rust wat dingen  besproken met de blue boys.
We trapten af voor de 2e helft en na 14 minuten werd er gefloten voor een overtreding binnen de 16 meter, dus een penalty. Die werd genomen door Collin, die met alle overtuiging de bal tegen het net schot, 0-3. Tien minuten later kwam Bram een op een met de keeper die weer in de de weg stond en hij kon de aanval van Bram onschadelijk maken, maar Bram bleef doorgaan en in de 30ste minuut van de 2e helft schot Bram alsnog de 0-4 in. Vijf minuten later, dus 35ste minuut, werd weer gefloten voor een overtreding binnen de 16 meter en dus een tweede penalty.  Dit keer genomen door Lowen die de 0-5  voorsprong op het scorebord bracht.

In minuut 37 kon de tegenstander toch het eredoelpunt maken.

De eindstand dus 1-5  winst. En reden we richting Veenendaal met de eerste 3 punten in de pocket. Een belangrijke overwinning!

Farid Hormez, trainer JO17-2

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen