G.V.V.V. haalt met Dirk Homoet eerste aanwinst binnen

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft met Dirk Homoet de eerste aanwinst voor seizoen 2023/2024 gecontracteerd. De 20-jarige verdediger komt over van USV Hercules en tekent voor één seizoen bij de Veenendaalse blauwhemden.

Met het aantrekken van Dirk Homoet (Zeist, 24 juni 2002) is de technische commissie erin geslaagd om een talentvolle back aan de selectie voor volgend seizoen toe te voegen. De 20-jarige linkervleugelverdediger speelde in geboorteplaats Zeist voor Jonathan en Saestum, doorliep twee jaar de jeugdopleiding van FC Utrecht om vervolgens via Jonathan bij USV Hercules terecht te komen. Daar speelt hij tot de dag van vandaag wekelijks als basisspeler zijn wedstrijden in de derde divisie zondag.

Homoet wordt door zijn huidige club omschreven als een zeer talentvolle speler die op alle posities op de linkerflank uit de voeten kan. De Utrechtse formatie was dan ook blij dat het vorig jaar al snel kon verlengen met de linkspoot. Na deze zomer lukt het G.V.V.V. om Homoet voor tenminste een seizoen vast te leggen, waardoor hij tot minimaal 30 juni 2024 onderdeel uitmaakt van het vlaggenschip.

De Boer: ‘Een snelle verdediger’

Technisch manager Rob de Boer raakte snel gecharmeerd van de voetballer: “Dirk Homoet is een zeer talentvolle goede linksback. Hij is een snelle verdediger die ook goed kan voetballen. Ik ben daarom erg blij dat wij hem hebben kunnen inlijven.”

De verdediger is de negende speler die de technische commissie heeft gecontracteerd voor seizoen 2023/2024. Eerder werden de contracten van Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering al verlengd.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer