G.V.V.V. verlengt contract van drietal

  • Het eerste

De technische commissie heeft met drie spelers overeenbestemming bereikt voor een nieuw eenjarig contract. Joeri Potjes, Tariq Dilrosun en Barry Maguire blijven daardoor tot minimaal 2024 aan G.V.V.V. verbonden.

De club kwam de contractverlengingen deze week overeen. Het drietal kan sinds het spelen bij G.V.V.V. rekenen op veel speelminuten en dus is de technische leiding zeer blij dat het is gelukt om de vaste waardes ook volgend seizoen in de selectie te mogen behouden.

Joeri Potjes

Het wordt voor Joeri Potjes (Nijmegen, 19 augustus 1998) zijn vijfde seizoen bij het Veenendaalse vlaggenschip. De 23-jarige speler tekende in 2019 op sportpark Panhuis, toen G.V.V.V. hem oppikte bij de beloften van Vitesse. Sinds dit seizoen mag de centrale verdediger zich aanvoerder noemen van de selectie. Joeri Potjes speelde tot dusver 78 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Tariq Dilrosun

Een paar weken na de competitiestart werd Tariq Dilrosun (Rotterdam, 22 juli 2001) toegevoegd aan de ploeg van trainer Gery Vink. In de periode dat hij meetrainde liet hij een dusdanig goede indruk achter, die hij ook in de competitiewedstrijden bevestigde. Hij speelde tot dusver twaalf officiële wedstrijden in de hoofdmacht, scoorde daarin een doelpunt en gaf een assist.

Barry Maguire

Met een karrenvracht aan betaald voetbal ervaring maakte Barry Maguire (Tiel, 27 oktober 1989) afgelopen zomer de overstap van FC Den Bosch naar G.V.V.V. De 32-jarige middenvelder koos voor zijn maatschappelijke carrière en voelde zich prettig bij het weerzien met trainer Gery Vink. Maguire verzekerde zich van een basisplaats en kwam in achttien officiële wedstrijden tot zeven assists.

Twaalf spelers vastgelegd

Met de contractverleningen van dit drietal heeft G.V.V.V. voor volgend seizoen twaalf spelers gecontracteerd. Het trok eerder Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer