Hoofdmacht werkt toe naar verre uitwedstrijd

  • Het eerste

Het eerste elftal werkt deze week toe naar de verste uitwedstrijd van het seizoen. In aanloop naar de ontmoeting tegen HSV Hoek wordt drie keer getraind op eigen veld.

De competitie is goed hervat. Hekkensluiter Excelsior’31 werd met 3-1 verslagen en meerdere concurrenten lieten punten liggen, waardoor G.V.V.V. weer alleen aan kop gaat in de derde divisie. Om de zegereeks door te trekken, moet HSV Hoek aanstaande zaterdag verslagen worden. Speelronde 20 brengt ruim tweehonderd kilometer enkele reis met zich mee.

Drie trainingen

Voordat het zover is, worden er op eigen veld eerste drie trainingen afgewerkt. De ploeg van trainer Gery Vink traint op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur op eigen veld. Zaterdag wordt om 14.30 uur afgetrapt in het Zeeuwse Hoek. Je kunt nog mee met de supportersbus.

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer