Joost Rebholz nieuwe accountmanager G.V.V.V.

  • De club

G.V.V.V. breidt het commerciële team uit met een accountmanager. De ambitieuze Joost Rebholz start per direct in zijn nieuwe functie.

Joost volgt de opleiding tot sportdocent, maar hij heeft ook de kwaliteiten om makkelijk contact te maken met mensen. “Door mijn affiniteit met sport ben ik de ALO gaan volgen. Toch trekt de commerciële kant van sport mij ook. Ik vind het leuk om voor groepen te staan en presentaties te geven. In mijn nieuwe rol denk ik daar veel profijt van te hebben.”

Het balletje voor de functie van accountmanager werd opgegooid door zijn stiefvader, Wilfried Bruijnzeels. “Hij vond de functie wel wat voor mij. De keren dat ik hier ook kom, merk ik dat G.V.V.V. een grote en professionele club is, waar ik me vanaf het begin welkom heb gevoeld. De eerste gesprekken voelden vertrouwd en ik ben met open armen onthaald.”

Potentieel benutten

Vanaf vandaag is Rebholz dan officieel in functie, maar hij heeft al het nodige voorwerk gedaan. “Ik heb een lijst gemaakt met sponsoren en al rondgebeld om afspraken te maken met huidige en potentiële sponsoren. Door veel sponsoren te benaderen hoop ik de LED boarding vol te krijgen en het aantal sponsoren uit te breiden. Zo kunnen we de volledige potentie van G.V.V.V. op marketinggebied benutten.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Donderdag aangepaste openingstijd kantine

De club | 27 mei 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 25 mei 2024
Lees meer