Mats Grotenbreg verlaat hoofdmacht na twee jaar

  • Het eerste

Mats Grotenbreg gaat G.V.V.V. na dit seizoen verlaten. De 25-jarige verdediger maakt deze zomer een terugkeer bij zijn oude club USV Hercules en verlaat de blauwhemden na twee seizoenen.

Dat maakte hij donderdagavond kenbaar aan de selectie. Mats Grotenbreg (Arnhem, 21 januari 1998) kwam medio 2021 over van het Utrechtse Hercules naar voetbalvereniging G.V.V.V. en bezette daar vanaf de seizoensstart afwisselend de positie als rechtsback en rechter centrale verdediger. Zijn houding maakte hem al snel een graag geziene gast op het sportpark en ook na de wedstrijden konden de supporters rekenen op de inzet van Mats.

Nu kiest de verdediger na twee seizoenen ervoor om terug te keren bij zijn vorige club: het Utrechtse Hercules. Bij G.V.V.V. speelde Mats Grotenbreg tot dusver vijftig officiële wedstrijden. Wij wensen Mats veel succes toe bij zijn nieuwe club, maar hopen eerst het huidige seizoen succesvol met elkaar af te sluiten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. gaat na rust hard onderuit op bezoek bij Spakenburg

Het eerste | 02 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // Wie zit op het vinkentouw, junior of senior?

Het eerste | 30 november 2023
Lees meer