Mats Grotenbreg verlaat hoofdmacht na twee jaar

  • Het eerste

Mats Grotenbreg gaat G.V.V.V. na dit seizoen verlaten. De 25-jarige verdediger maakt deze zomer een terugkeer bij zijn oude club USV Hercules en verlaat de blauwhemden na twee seizoenen.

Dat maakte hij donderdagavond kenbaar aan de selectie. Mats Grotenbreg (Arnhem, 21 januari 1998) kwam medio 2021 over van het Utrechtse Hercules naar voetbalvereniging G.V.V.V. en bezette daar vanaf de seizoensstart afwisselend de positie als rechtsback en rechter centrale verdediger. Zijn houding maakte hem al snel een graag geziene gast op het sportpark en ook na de wedstrijden konden de supporters rekenen op de inzet van Mats.

Nu kiest de verdediger na twee seizoenen ervoor om terug te keren bij zijn vorige club: het Utrechtse Hercules. Bij G.V.V.V. speelde Mats Grotenbreg tot dusver vijftig officiële wedstrijden. Wij wensen Mats veel succes toe bij zijn nieuwe club, maar hopen eerst het huidige seizoen succesvol met elkaar af te sluiten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer