#MidSeason // Alles lijkt te kloppen voor hoofdmacht in Spanje

  • Het eerste

De derde dag van het trainingskamp in Marbella zit erop. Met een trainingssessie in het stadion van Estepona en een middag padel leeft de selectie nu toe naar de laatste avond in Spanje.

Op een halfuur rijden van het hotel werd de selectie vanochtend afgezet in het stadion van de nabijgelegen plaats Estepona. Omgeven door een schilderachtige natuur en een atletiekbaan, werd op de kunstgrasmat opnieuw op hoog niveau getraind door de spelers. Danny de Leeuw en Taoufik Adnane waren door hun blessures gedwongen tot rust, maar de geleverde kwaliteit van de andere spelers kon rekenen op blije gezichten bij trainer Gery Vink en assistent Dennis van Meegdenburg.

Het was zaterdagochtend de laatste training van de hoofdmacht in Spanje. Na drie fanatieke trainingen, heeft de selectie morgen een dag rust om vervolgens komende week op eigen veld te trainen en te oefenen tegen Scherpenzeel en IJsselmeervogels. Die rust is volledig verdiend voor de hoofdmacht, die in alle opzichten klaar lijkt voor de tweede seizoenshelft.

Clashes alom

Teruggekeerd in het hotel werd er even opgefrist om in de haven te genieten van een lunch, waarna de selectie kort daarna opnieuw de spullen pakte voor een middag padel in een wederom prachtig Spaans landschap. Waar de ene ervaren was, betrad de ander pas voor het eerst een padelbaan. Het leverde mooie clashes op, gecombineerd met fanatisme en lachende gezichten.

Het betrof de laatste activiteit van het vlaggenschip in Marbella. Zaterdagavond en zondag geniet de groep na van een geweldig trainingskamp en leeft het ontspannen toe naar de terugreis op zondagavond. Maandag wacht vervolgens weer een training op eigen veld, waarmee de reeks in aanloop naar de eindstreep begint.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer