#MidSeason // G.V.V.V. in Marbella voor vierdaags trainingskamp

  • Het eerste

De selectie van G.V.V.V. is donderdagochtend geland in Malaga voor een trainingskamp in het nabijgelegen Marbella. Met een training in de Spaanse middagzon werd de vierdaagse campagne geopend.

Met een vlucht vanaf Schiphol Airport in de vroege uurtjes vertrok de hoofdmacht donderdag naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp in het aangename klimaat van het Zuid-Europese land. De ploeg van trainer Gery Vink belegd aldaar een actief en gevarieerd programma dat duurt tot en met zondag.

Na een landing halverwege de ochtend in Malaga arriveerde de selectie aan het eind van de ochtend bij het hotel, waarna het voor een uitgebreide lunch naar de haven van de plaats trok. Onder een voorzichtig Spaans zonnetje genoten de selectie, staf en meegereisde sponsoren van goed verzorgde hapjes en drankjes.

Eerste trainingssessie

Uiteraard werd er ook nog sportief actie ondernomen. Halverwege de middag reisde de selectie af naar het sportpark van Santa Maria alwaar het op een besproeide kunstgrasmat onder leiding van de technische staf diverse oefeningen afwerkte. Het benadrukte de start van het trainingskamp en liet met het plezier en harde werk al direct blijken dat niets een geslaagd lang weekend in de weg staat.

De hoofdmacht traint ook vrijdag en zaterdag op sportcomplexen van lokale voetbalclubs en werkt in de middaguren alternatieve programma’s af, onder andere bij Tom Oostinjen die koos voor een maatschappelijke carrière hier dichtbij. Naast updates op de website, volg je het trainingskamp ook snel via Instagram. Midseason in Spanje is gestart.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // G.V.V.V. ontvangt recordkampioen gelijke spelen vv Noordwijk

Het eerste | 17 april 2024
Lees meer

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer