#MidSeason // Intensieve tweede trainingsdag in Spaanse zon

  • Het eerste

Na een lange eerste dag ontwaakte de selectie vrijdagochtend met prachtige Spaanse weersomstandigheden de ogen in Marbella. Op het programma dag twee van het trainingskamp.

Na een lange, maar relatief rustige openingsdag van het trainingskamp stond vrijdag een voller en intensiever programma op de rol. Terwijl de Spaanse zon langzaam opkwam, verzamelde de hoofdmacht in het restaurant van het hotel voor een uitgebreid ontbijt. De vrijdag staat in het teken van een intensieve training en een weerzien met een oude bekende.

Allereerst de training. Op tien minuten rijden van het hotel stopte de bus langs een steile bergweg, waar de selectie een paar stappen verder een mooi trainingsveld opstapte. Met uitzicht op een prachtige omgeving werkte de ploeg van trainer Gery Vink op hoog niveau diverse oefeningen af en zorgde de winnende treffer van Ezra Hoogenboom ervoor dat zijn team met de winst de tweede dag van het trainingskamp afsloot.

Fijn weerzien

Terug in de bus naar het hotel kleedde de selectie zich om waarna vervolgens in de haven werd genoten van een goed verzorgde lunch. Kort daarna stapte de groep de bus weer in om zich te laten afzetten op het bedrijventerrein van Marbella waar in een grote hal een weerzien met oud-speler Tom Oostinjen plaatsvond.

De middenvelder besloot vorig seizoen zijn aflopende contract toch niet te verlengen en zijn hart te volgen door bedrijfsleider te worden van een gym in Marbella. Daar was de selectie nu uitgenodigd om kennis te maken met de business van Oostinjen. Dat heeft iedereen geweten. Een uitgebreid pakket aan work-outs liet de selectie hard zweten en instructeurs dreven de spelers en stafleden tot het absolute uiterste.

Bijkomen

Oostinjen genoot er zichtbaar van dat hij veel van zijn oude ploegmaatjes kon laten zien voor welke mooie kans hij de club had verlaten en met gesprekken en veel knuffels werd na ruim een uur weer afscheid genomen van elkaar, waarna diezelfde bus iedereen weer in het hotel bracht. Daar werd in de spa bijgekomen van een intensieve tweede trainingsdag, waarna de avond alweer stond te wachten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vitesse wint besloten oefenwedstrijd van G.V.V.V.

Het eerste | 20 juli 2024
Lees meer

Hercules-thuis afgelast (update)

Het eerste | 18 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer