O16-1 start voorjaarscompetitie met degelijke overwinning

  • Wedstrijdverslagen

G.V.V.V. JO16-1 heeft de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie (derde fase) met 2-0 gewonnen van Woudenberg. In de eerste helft had G.V.V.V. misschien wel 75% balbezit en liet het de bal goed rondgaan. Echter werden er weinig grote kansen gecreëerd. In de tweede helft werd Woudenberg brutaler en kreeg het ook enkele kansen. Toch stapte G.V.V.V. als de terechte overwinnaar van het veld.

Aryan kan niet gestopt worden door de verdediging van Woudenberg.

G.V.V.V. heer en meester in eerste helft

G.V.V.V. had weinig te duchten van Woudenberg in de eerste helft. De tegenstander zakte ver terug en liet het balbezit aan de blauwen. G.V.V.V. liet het balletje goed rond gaan maar wist vrij weinig grote kansen te creëren. Via Thijmen stichtte G.V.V.V. wel het eerste gevaar maar de voorzet kwam niet tot bij een medespeler. Nadat Mustafa Ahmad de diepte in had gestuurd kon Ahmad alleen door middel van een overtreding worden afgestopt. De vrije trap van Marc was goed maar de keeper van Woudenberg wist de bal goed weg te boksen. Woudenberg werd in de eerste helft één keer gevaarlijk maar Sjoerd verdedigde goed waarna  G.V.V.V. via Nathan en Lucas een volgende aanval probeerde op te zetten echter ontbrak het aan een goede eindpass waardoor Woudenberg vrij eenvoudig overeind bleef. Even later een goede aanval via Thijmen en Aryan waardoor Milan aan de linkerkant van het veld vrij kwam. De voorzet van Milan was net iets te scherp voor de spitsen van G.V.V.V. Er volgden nog wat halve kansen. Zo kon Aryan, na een 1-2 met Thijmen, schieten maar ging de bal ruim naast. Ook Ahmad leek, na een goede pass van Marc, op weg naar een doelpunt maar een verdediger van Woudenberg kon hem nog net een voetje dwars zetten. Halverwege de eerste helft kwam G.V.V.V. verdiend op een 1-0 voorsprong. Thijmen leverde de bal in bij Olanchio die vervolgens drie tegenstanders op het verkeerde been zette en de bal keurig langs de keeper in het doel schoot. Ook hierna bleef G.V.V.V. de beter voetballende ploeg maar wist het niet meer te scoren. Woudenberg kwam nog één keer in de buurt van het doel van Maarten maar het schot ging ruim over. 

Milan draait stijlvol weg van zijn tegenstander.

Brutaler Woudenberg maakt het G.V.V.V. nog lastig

In de tweede helft stond er een feller Woudenberg op het veld. G.V.V.V. had nu moeite om de bal in de ploeg te houden en Woudenberg kreeg zowaar een paar kansen die gelukkig werden gemist. G.V.V.V. rechtte de rug en kreeg via Aryan ook een kans. Via een been van een Woudenberg-speler ging de bal echter naast het doel. De corner die volgde werd genomen door Thijmen maar het was Woudenberg dat de bal wist te veroveren en er razend snel uit kwam. Lucas bleef echter goed opletten en zo kon G.V.V.V. weer aanvallen. Het spel golfde nu op en neer. Murhaf kreeg net iets te weinig ruimte om te kunnen schieten, Lewon kon na een 1-2 met Olanchio net niet op doel schieten en Maarten stond goed op te letten en was op tijd zijn doel uit bij een gevaarlijke tegenaanval van Woudenberg. Uit een corner van Lewon kreeg Thijmen een grote kans maar hij raakte de bal niet goed waardoor deze hoog over het doel ging.  Even later viel toch de beslissing. Milan legde de bal goed af op Ahmad die de bal direct hoog voor het doel gaf. Olanchio kreeg zijn hoofd goed tegen de bal en zette de keeper daarmee op het verkeerde been (2-0). Woudenberg kreeg nog één grote kans om terug te komen in de wedstrijd. Maarten wist gelukkig goed redding te brengen en hield zo al voor de vierde keer dit seizoen de ‘0’. Even later leek Woudenberg weer gevaarlijk te worden maar nu was het Hugo die goed verdedigde. G.V.V.V. kwam hierna niet meer in de problemen en via Ahmad, Lewon en Milan kreeg het nog enkele kansen om de score verder op te voeren wat helaas niet lukte. 


G.V.V.V.  JO16-1 – Woudenberg JO16-3 2 – 0      (1 – 0)

Scoreverloop: 23. 1-0 Olanchio Masalandua; 61. 2-0 Olanchio Masalandua

Opstelling G.V.V.V. JO16-1: Maarten van Schaik (k), Mustafa Myrkhan, Nathan Lema, Sjoerd van de Lagemaat, Lucas van der Salm, Marc van Hardeveld, Aryan Pakseresht©, Thijmen Meijer, Lewon Stepanyan, Milan van de Weerd en Ahmad Daadoue

Wissels: Murhaf Myrkhan, Olanchio Masalandua en Hugo van Leeuwen

Tekst en fotografie: Jos van Schaik

Ander nieuws

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Wedstrijdverslagen | 09 juni 2024
Lees meer

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer