RECAP // G.V.V.V. revancheert zich tegen Excelsior’31

  • In de media

De eerste competitiezege van 2023 is een feit. Op eigen veld revancheerde G.V.V.V. zich van de 2-1 nederlaag in Rijssen eerder dit seizoen. De blauwhemden wonnen overtuigend met 3-1 van de hekkensluiter. 

Met dank aan beelden van Excelsior’31 TV kun je de samenvatting van deze wedstrijd in speelronde 19 terugkijken en nogmaals nagenieten van de doelpunten van Tariq Dilrosun, Jonathan Vergara Berrio en Barry Maguire.

Ander nieuws

Vink kritisch, maar vooral blij: ‘Gewoon leuk om naar ons elftal te kijken’

In de media | 29 jan 2023
Lees meer

Burgering looft team: ‘Laten zien waarom wij bovenaan staan’

In de media | 29 jan 2023
Lees meer

RECAP // G.V.V.V. scoort er lustig op los in Zeeland

In de media | 29 jan 2023
Lees meer