RECAP // G.V.V.V. revancheert zich tegen Excelsior’31

  • In de media

De eerste competitiezege van 2023 is een feit. Op eigen veld revancheerde G.V.V.V. zich van de 2-1 nederlaag in Rijssen eerder dit seizoen. De blauwhemden wonnen overtuigend met 3-1 van de hekkensluiter. 

Met dank aan beelden van Excelsior’31 TV kun je de samenvatting van deze wedstrijd in speelronde 19 terugkijken en nogmaals nagenieten van de doelpunten van Tariq Dilrosun, Jonathan Vergara Berrio en Barry Maguire.

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer