Scoor jouw tickets voor de topper tegen SteDoCo

  • Het eerste

G.V.V.V. speelt zaterdag een topper op het eigen sportpark Panhuis. De ploeg van trainer Gery Vink ontvangt SteDoCo en kan bij winst de ploeg uit Hoornaar op een grotere afstand zetten in de titelstrijd. Koop jouw tickets en zorg dat je erbij bent!

Na de grote zege van G.V.V.V. op bezoek bij HSV Hoek zijn de blauwhemden helemaal klaar voor de volgende speelronde. Daarin speelt de koploper een topper in de derde divisie, als gedeeld nummer drie op bezoek komt in Veenendaal. De ploeg uit Hoornaar volgt op vijf punten van G.V.V.V. en kan bij een zege van de thuisploeg voorlopig op veilige afstand worden gezet.

Natuurlijk moet de hoofdmacht ook zonder die redenatie gewoon winnen om de koppositie niet af te hoeven staan aan concurrent ACV Assen, of überhaupt punten te verspelen in de strijd om het kampioenschap. De heenwedstrijd bij SteDoCo werd in september succesvol afgerond met een 0-1 overwinning, door een doelpunt van Genrich Sillé in de laatste minuten van de wedstrijd. Voor eenzelfde resultaat wordt zaterdag weer getekend.

Haal je tickets nu!

Scoor jouw tickets en zorg dat je dit absoluut aantrekkelijke affiche in de derde divisie niet mist. Weet G.V.V.V. goede zaken te doen in de strijd om het kampioenschap en weet het de nummer drie ver achter zich te houden? Jij kan er getuige van zijn. Volwassenen betalen €10 voor een ticket, jeugd tot 16 jaar en 65-plussers betalen €7. Haal je tickets online.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer