Sponsoren steken selectie in nieuwe trainingsshirts

  • Het eerste

Een viertal sponsoren heeft de hoofdmacht voorzien van nieuwe trainingsshirts. De nauw betrokken bedrijven voorzagen zowel de spelers als stafleden van prachtige kleding.

Op het trainingskamp in Spanje verscheen de hoofdmacht voor het eerst in de nieuwe tenues binnen de lijnen en ook in de trainingen daarna waren de nieuwe items het meest geziene object in de Zuid-Europese zon.

Met dank aan hoofdsponsoren PeBa Vastgoed, Equiment4U, administratiekantoor Van de Peppel en kledingpartner 11TeamSports trok G.V.V.V. de aandacht van veel liefhebbers online en langs de velden. Zodra de weersomstandigheden in Nederland het toelaten om deze trainingskleding te dragen, dan twijfelt niemand een moment om dit aan te trekken.

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer