Tim Brinkman per direct aangesloten bij de selectie

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft Tim Brinkman per direct ingelijfd in het eerste elftal van de club. De technische commissie heeft de linkervleugelverdediger voor een halfjaar vastgelegd.

Met het aantrekken van Tim Brinkman (Bilthoven, 22 maart 1997) is G.V.V.V. erin geslaagd om een snelle en goede oplossing te vinden voor het blessureleed van Danny de Leeuw en Taoufik Adnane op de linkerflank. Door de 25-jarige speler per direct aan de selectie toe te voegen, heeft de technische commissie voor de resterende duur van dit seizoen extra kwaliteit beschikbaar voor de positie van linksback.

Tim Brinkman doorliep op jonge leeftijd de jeugdopleidingen van Ajax en FC Utrecht, speelde interlands met Nederland O18 en maakte in 2020 van de Utrechtse beloften de stap naar SV Spakenburg, tot waar hij deze winter onderdeel uitmaakte van het eerste elftal. Dit seizoen speelde de linkspoot twaalf competitiewedstrijden.  Brinkman had al kenbaar gemaakt om na de zomer twee seizoenen voor FC Lisse te spelen, maar verlaat Spakenburg voortijdig om komend halfjaar bij de ploeg van trainer Gery Vink te spelen.

Fotografie: © Orange Pictures

Ander nieuws

G.V.V.V. is vrijgeloot voor de eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

Het eerste | 17 juli 2024
Lees meer

De route naar de bekerfinale is bekend!

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer