Tim Brinkman per direct aangesloten bij de selectie

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft Tim Brinkman per direct ingelijfd in het eerste elftal van de club. De technische commissie heeft de linkervleugelverdediger voor een halfjaar vastgelegd.

Met het aantrekken van Tim Brinkman (Bilthoven, 22 maart 1997) is G.V.V.V. erin geslaagd om een snelle en goede oplossing te vinden voor het blessureleed van Danny de Leeuw en Taoufik Adnane op de linkerflank. Door de 25-jarige speler per direct aan de selectie toe te voegen, heeft de technische commissie voor de resterende duur van dit seizoen extra kwaliteit beschikbaar voor de positie van linksback.

Tim Brinkman doorliep op jonge leeftijd de jeugdopleidingen van Ajax en FC Utrecht, speelde interlands met Nederland O18 en maakte in 2020 van de Utrechtse beloften de stap naar SV Spakenburg, tot waar hij deze winter onderdeel uitmaakte van het eerste elftal. Dit seizoen speelde de linkspoot twaalf competitiewedstrijden.  Brinkman had al kenbaar gemaakt om na de zomer twee seizoenen voor FC Lisse te spelen, maar verlaat Spakenburg voortijdig om komend halfjaar bij de ploeg van trainer Gery Vink te spelen.

Fotografie: © Orange Pictures

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer