Achraf Nejmi kiest voor vertrek uit hoofdmacht

  • Het eerste

Achraf Nejmi heeft de technische commissie laten weten zijn aflopende contract niet te willen verlengen. De 31-jarige verdediger annex middenvelder kiest na twee seizoenen voor zijn privé.

Het vertrek van Achraf Nejmi (Utrecht, 13 maart 1991) is voor de speler een weloverwogen keuze. De reistijd van en naar Veenendaal om drie keer per week te trainen is voor de sympathieke speler lastig te combineren met zijn privé- en werkleven, waardoor hij heeft gekozen om het volgend seizoen wat dichter bij huis te zoeken.

Achraf Nejmi tekende in 2021 bij G.V.V.V. een tweejarig contract die na dit seizoen afloopt. Aan het eind van vorig seizoen kregen hij en zijn vriendin een unieke kans om een avontuur aan te gaan in Indonesië, waarna hij in het najaar terugkeerde in de hoofdmacht en redelijk snel zijn basisplaats als centrale verdediger heroverde. Vanaf die positie vormt hij wekelijks een vaste waarde.

Geliefde speler

In de twee seizoenen die Nejmi in het blauw en wit speelde, kwam hij tot veertig officiële wedstrijden. Zijn positieve en sympathieke houding maakte hem geliefd in het Veenendaalse kamp. Voor zijn komst naar G.V.V.V. speelde hij voor Hercules, IJsselmeervogels en Eemdijk. Wij wensen Achraf heel veel succes in zijn verdere carrière en gaan tot het einde van dit seizoen nog optimaal genieten van zijn aanwezigheid.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Jeugdspeler Ali Auchi debuteert in wedstrijdselectie vlaggenschip

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Supportersvereniging en -groep regelen artiest na return zaterdag

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer

Play-offs: doelpuntenfestijn in Utrecht, spanning in Noordwijkerhout

Het eerste | 01 jun 2023
Lees meer