Achraf Nejmi kiest voor vertrek uit hoofdmacht

  • Het eerste

Achraf Nejmi heeft de technische commissie laten weten zijn aflopende contract niet te willen verlengen. De 31-jarige verdediger annex middenvelder kiest na twee seizoenen voor zijn privé.

Het vertrek van Achraf Nejmi (Utrecht, 13 maart 1991) is voor de speler een weloverwogen keuze. De reistijd van en naar Veenendaal om drie keer per week te trainen is voor de sympathieke speler lastig te combineren met zijn privé- en werkleven, waardoor hij heeft gekozen om het volgend seizoen wat dichter bij huis te zoeken.

Achraf Nejmi tekende in 2021 bij G.V.V.V. een tweejarig contract die na dit seizoen afloopt. Aan het eind van vorig seizoen kregen hij en zijn vriendin een unieke kans om een avontuur aan te gaan in Indonesië, waarna hij in het najaar terugkeerde in de hoofdmacht en redelijk snel zijn basisplaats als centrale verdediger heroverde. Vanaf die positie vormt hij wekelijks een vaste waarde.

Geliefde speler

In de twee seizoenen die Nejmi in het blauw en wit speelde, kwam hij tot veertig officiële wedstrijden. Zijn positieve en sympathieke houding maakte hem geliefd in het Veenendaalse kamp. Voor zijn komst naar G.V.V.V. speelde hij voor Hercules, IJsselmeervogels en Eemdijk. Wij wensen Achraf heel veel succes in zijn verdere carrière en gaan tot het einde van dit seizoen nog optimaal genieten van zijn aanwezigheid.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer