Assistent-trainer Van Meegdenburg verlengt contract

  • Het eerste

Het aflopende contract met Dennis van Meegdenburg is verlengd. De 48-jarige Veenendaler heeft getekend voor zijn achtste seizoen als assistent-trainer van de hoofdmacht.

Na zijn actieve en doelpuntrijke loopbaan als speler in het eerste elftal van G.V.V.V. werd Dennis van Meegdenburg (Rhenen, 19 april 1974) in seizoen 2016/2017 gevraagd om assistent-trainer te worden van het eerste elftal. De oud-speler werkt in die functie al jarenlang naar volle tevredenheid van alle hoofdtrainers en kan ook nu rekenen op waardering van de andere stafleden alsmede de spelers.

De technische commissie is dan ook blij dat de prettige samenwerking wederzijds is en er daarom voor beide partijen geen discussie was om het aflopende contract met een seizoen te verlengen, waardoor Dennis van Meegdenburg tenminste tot medio 2024 assistent-trainer van het eerste elftal blijft. Volgend seizoen werkt hij onder andere samen met Gery Vink, die zijn contract al eerder verlengde tot medio 2025, en de aangetrokken keeperstrainer Jacob Mulder.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Taoufik Adnane zet na veertien jaar punt achter loopbaan bij G.V.V.V.

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Aanvangstijden laatste twee speelronden Betnation Divisie vervroegd

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer

Vlaggenschip werkt toe naar dertigste speelronde tegen Noordwijk

Het eerste | 15 april 2024
Lees meer