G.V.V.V. haalt Jacob Mulder naar technische staf

  • Het eerste

De technische staf wordt volgend seizoen versterkt met de komst van Jacob Mulder. De 55-jarige keeperstrainer komt over van IJsselmeervogels en bekleedt vanaf de zomer diezelfde functie in het vlaggenschip van de club. 

Door het aantrekken van de ervaren Jacob Mulder (Harderwijk, 4 april 1967) heeft G.V.V.V. snel gehandeld na het aangekondigde vertrek van Wouter van Voorthuizen. De technische commissie haalt de keeperstrainer op bij IJsselmeervogels, waar Mulder de afgelopen tien jaar actief was. Nu kiest hij voor een nieuwe uitdaging, waar hij eindverantwoordelijk wordt voor de drie doelmannen van de A-selectie.

De Boer: ‘Jacob is een liefhebber’

“Jacob is een keeperstrainer met veel ervaring”, licht technisch manager Rob de Boer zijn keuze op Mulder toe. “Op dit moment traint hij al tien jaar de keepers bij IJsselmeervogels en is hij overdag actief bij PEC Zwolle met de keepers uit de O11 tot en met de O21. Een liefhebber dus. Wij kennen Jacob natuurlijk al jaren en zijn blij dat hij bij ons met de keepers aan de slag gaat.”

Fotografie: © Orange Pictures

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer