G.V.V.V. trekt verdediger Mitch Willems aan

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de kwaliteiten van Mitch Willems. De 23-jarige verdediger komt over van IJsselmeervogels en tekent in de hoofdmacht een contract voor één seizoen.

De technische commissie presenteert met de komst van Mitch Willems (Koog aan de Zaan, 18 februari 1999) opnieuw een verdedigende versterking voor de selectie van volgend seizoen. De 23-jarige rechtspoot begon bij het plaatselijke KFC, waarna hij via AFC Amsterdam en Almere City in de zomer van 2020 bij IJsselmeervogels terecht kwam.

Na drie seizoenen bij de rood-witte Spakenburgse formatie hadden hij en zijn huidige club enkele weken geleden besloten om het aflopende contract niet te verlengen, waardoor G.V.V.V. snel handelde en de centrale verdediger aan de club bond voor tenminste één seizoen, tot en met 30 juni 2024.

De Boer: ‘Gaan wij een hoop plezier van hebben’

“Mitch Willems was na drie jaar bij IJsselmeervogels toe aan een nieuwe uitdaging”, verklaart technisch manager Rob de Boer de overstap. “Het is mooi dat die uitdaging in Veenendaal ligt. Mitch is een goede centrale verdediger. Ik weet zeker dat wij daar een hoop plezier van hebben.”

Door het aantrekken van Mitch Willems heeft de technische staf tot dusver vijftien spelers vastgelegd voor seizoen 2023/2024. De club trok Pim ten Have en Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Quiermo Dumay, Barry Maguire, Tariq Dilrosun, Joeri Potjes, Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer