G.V.V.V. vindt in Jan-Albert van Laar nieuwe secretaris

  • De club

Jan-Albert van Laar is de nieuwe secretaris van G.V.V.V. De 52-jarige Veenendaler maakt na de bekleding van diverse coördinerende functies binnen de vereniging nu de stap naar deze bestuurszetel.

De functie van secretaris viel eind vorig jaar open toen voorganger Eddy Schoeman kenbaar maakte dat hij stopte in die rol, omdat hij zich meer wilde bezighouden als voetbaldier dan als bestuurder. Loek Budding nam de honneurs tijdelijk waar, maar het Algemeen Bestuur is zeer blij dat het op korte termijn een geschikte persoon heeft gevonden die deze functie gaat bekleden.

Jan-Albert van Laar komt al jarenlang op de club. In de beginjaren als voetballer in verschillende teams, daarna als leider van de teams van zijn zoons Jesper en Max. De laatste jaren stuurde hij als coördinator diverse commissies aan. Zo startte hij enkele jaren geleden het commercieel team op en gaf hij vervolgens sturing aan de commissie vrijwilligerszaken. Vanuit die rol werkte hij veel samen met verschillende bestuursleden, waarna zijn organisatorische kwaliteiten opvielen en hij recent werd gevraagd om secretaris te worden.

Van Laar: ‘Voelt voor mij waardevol’

“Ik voel mij al jaren betrokken bij de vereniging”, reageert Van Laar op zijn keuze om secretaris te worden. “Binnen de club heb ik heel veel verschillende dingen gedaan. Het voelt voor mij waardevol om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van G.V.V.V. Ik kijk ernaar uit om weer met veel andere mensen te gaan samenwerken en in een andere dynamiek binnen deze vereniging actief te zijn.”

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Klaar voor een betaalde uitdaging bij G.V.V.V?

De club | 19 april 2024
Lees meer

Donderdagavond bijna geen trainingen door opbouw Koningsspelen

De club | 15 april 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 10 april 2024
Lees meer