Haal jouw tickets voor de topper tegen Sportlust’46

  • Het eerste

Sportpark Panhuis vormt zaterdag het toneel van een topper in de derde divisie zaterdag. Niet alleen de koppositie, maar ook de periodetitel staan zaterdag op het spel voor de ontmoeting met de Woerdenaren. Haal jouw tickets.

Speelronde 23 is voor de ploeg van trainer Gery Vink een ontzettend aantrekkelijk affiche. De ontmoeting met de ploeg van oud-trainer Jochem Twisker is niet alleen een wedstrijd om de koppositie in de derde divisie, maar kan door puntverlies van ACV Assen ook zo maar eens gaan om de tweede periodetitel in de competitie. Sportlust’46 is de blauwhemden tot een punt genaderd en dus belooft zaterdag een prachtig affiche te worden.

Haal jouw kaarten snel online

Geen zin om zaterdag in de rij aan te moeten sluiten? Haal online jouw kaarten voor de wedstrijd tegen Sportlust’46 en loop bij de sportparkkassa’s zo door. Volwassenen betalen €10 voor deze wedstrijd. Jeugd tot en met 16 jaar en 65-plussers rekenen €7 af om deze wedstrijd bij te wonen. Het is niet nodig om jouw tickets te printen, wij scannen eenvoudig vanaf jouw mobiele apparaat. De kassa’s openen zaterdag om 13.00 uur.

Ander nieuws

KNVB bestraft Barendrecht: SteDoCo plaatsvervanger in play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Luca Cantineau leidt heenwedstrijd in halve finale play-offs

Het eerste | 06 jun 2023
Lees meer

Buscombi verplicht voor heenwedstrijd play-offs tegen Hercules

Het eerste | 05 jun 2023
Lees meer