Hoofdmacht geniet van vrije week in aanloop naar competitieslot

  • Het eerste

Het eerste elftal geniet deze week van een vakantie in aanloop naar de laatste fase van de competitie. De selectie begint volgende week dinsdag weer in aanloop naar de topper tegen Sportlust’46.

De technische staf heeft het vrije weekend aangegrepen om de selectiespelers verdiende rust te geven. Na een zeer drukke periode met voor veel spelers een heel groot aantal wedstrijden, werd nu besloten om iedereen te laten genieten van een verdiende week rust voordat de laatste maanden van de competitie aanbreken.

Aanloop naar de topper

Het eerste elftal begint dinsdag 21 februari weer aan de voorbereiding op de topper tegen Sportlust’46. De ploeg uit Woerden is het vlaggenschip genaderd tot op een punt. Tegelijkertijd staat de laatste speelronde van de tweede periode op het programma. G.V.V.V. staat daarin twee punten achter ACV Assen en een punt achter Sportlust’46, maar kan door gunstige resultaten van de ploeg uit Drenthe en winst op de Woerdenaren periodekampioen worden.

Ander nieuws

G.V.V.V. verspeelt in Almere voor tweede week op rij de zege

Het eerste | 13 april 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Subtop plek handhaven is het devies in Almere

Het eerste | 10 april 2024
Lees meer

STAND: G.V.V.V. vergeet weg te lopen van directe achtervolgers

Het eerste | 06 april 2024
Lees meer