Hoofdmacht zet focus op duel met Sparta Nijkerk

  • Het eerste

Het eerste elftal speelt aanstaande zaterdag de uitwedstrijd tegen Sparta Nijkerk. De wedstrijd in Nijkerk is speelronde 22 van de competitie. De hoofdmacht werkt met drie trainingen toe naar deze wedstrijd. 

Het kalenderjaar 2023 heeft G.V.V.V. in de competitie tot dusver zeven punten opgeleverd uit de laatste drie wedstrijden. Een uitstekende score voor de ploeg van trainer Gery Vink, dat de ongeslagen reeks graag verder voortzet op bezoek bij Sparta Nijkerk. De oranje-zwarten verloren afgelopen weekend van BVV Barendrecht en bevinden zich in het rechterrijtje van de competitie.

Drie trainingen

Het vlaggenschip werkt deze week op eigen veld drie trainingen af. De trainingen zijn uiteraard weer vrij te bezoeken en beginnen op maandag-, dinsdag- en donderdagavond om 19.45 uur. Zaterdag speelt G.V.V.V. om 15.00 uur op bezoek bij Sparta Nijkerk.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer