IN MEMORIAM // Willem van den Heuvel

  • De club

Helaas hebben wij de droeve plicht om u het overlijden te melden van ons trouwe verenigingslid Willem van den Heuvel. Afgelopen dinsdagavond overleed hij op 73-jarige leeftijd omdat hij de strijd niet kon winnen van een korte maar slopende ziekte.

Wim, zoals hij altijd werd aangesproken, groeide op aan de Nieuweweg vlak bij het oude voetbalveld aan de Buurtlaan waar G.V.V.V. tot begin jaren zestig van de vorige eeuw haar domicilie had. Het was dus ook logisch dat hij daar zijn liefde voor het voetbalspelletje in de praktijk ging brengen. En eenmaal een blauwe, altijd een blauwe ging ook voor Wim van den Heuvel op toen onze club naar het sportpark Panhuis ging verkassen.
Als rustige, weloverwogen en met een goede techniek gezegende speler, fungeerde hij in de diverse lagere seniorenteams als middenvelder of verdediger. We hebben weleens horen zeggen dat hij een eenvoudige uitgave was van voornaamgenoot Willem van Hanegem in zijn manier van spelen, balhandeling en lopen.

Na zijn actieve voetbalperiode werd Wim (samen met zijn zoon Kevin) een zeer trouwe volgeling van het eerste elftal zowel bij de thuis- als uitwedstrijden. Als de supporters bus naar den vreemde reed, was de familie Van den Heuvel vaak als eerste paraat om mee te gaan. Met een open kritische blik, maar altijd zonder onvertogen woorden, werden de sportieve prestaties van ons vlaggenschip dus op de voet gevolgd en gesteund.
Het blauwe gevoel werd ook overgebracht op schoondochter Bertine van den Heuvel – Van Dijk, want zij fungeert al een aardig tijdje als secretaris van de businessclub Vallei en Rijn die onze club op allerlei manieren terzijde staat.

Het heengaan van Wim is dus in de eerste plaats een erg groot verlies voor Danny, Bertine, Colin en Kevin, maar onze club verliest in hem ook een zeer trouw lid en supporter die we niet mogen en zullen vergeten.
Als laatste eerbetoon aan Willem van den Heuvel zal komende zaterdagmiddag voorafgaande aan de wedstrijd tegen Sportlust ’46 daarom dan ook een minuut stilte in acht worden genomen en zal het eerste elftal met rouwbanden spelen.

Namens alle G.V.V.V.-ers willen wij de Familie Van den Heuvel en alle verdere nabestaanden van harte condoleren met dit grote verlies. Wij wensen hun veel sterkte toe bij het definitief afscheid nemen van hun geliefde Wim en in de tijd daarna.

U kunt de rouwcirculaire met daarop gegevens over de condoleance en de begrafenis van Wim lezen door hier te klikken.

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer