O17-2 krijgt bezoek van Hoogland O17-3

  • Wedstrijdverslagen

Vandaag waren de heren van Hoogland 17-3 te gast bij op ons sportpark Panhuis.

Onze strijders houden de punten thuis!

Wij trapten af om 10:15 en de tegenstanders hadden maar 4 minuten nodig om op voorsprong te komen. Dit zorgde voor chaos op het midden waardoor onze jongens de controle hadden verloren. Snelle ballen vlogen heen en weer zonder eindpunt. Dit zorgde voor een 0-2 voorsprong voor onze gasten. Na onze wissels konden we het spel weer oppakken. Minuut 32 nam Romav een vrije trap, maar deze werd tegengehouden. Nog geen minuut later maakte Jente een mooie loopactie in het 16-meter gebied en werd getackeld. DIt leverde ons een penalty op en ja hoor! Prachtig doelpunt van Yasin en het stond 1-2. Hierna kwam Jente nog met een mooie actie en een voorzet op Mike, maar helaas raakte die de bal verkeerd. Zo gingen we de rust in met een 1-2 achterstand.

De tweede helft begonnen we met een nieuwe opstelling: 3-4-3. Zo konden we het midden onder controle houden. Helaas ontstond er toch nog wat chaos, wat de tegenstander hun derde doelpunt opleverde in de 7e minuut. Slechts 3 minuten later kreeg Luc een kans en maakte hij een stiftje over de keeper! Dit geweldige doelpunt zette de stand op 2-3.

Op de 18e minuut kwam Yasin met een mooie actie, de bal lag goed op zijn linkerbeen en met een geweldig afstandsschot werd de stand op 3-3 gezet! Hierna ging de motivatie van de jongens omhoog en gingen ze door met het druk zetten en verder naar voren voetballen. Dit keer was het Mike die de vierde treffer maakte en eindelijk stonden we voor met 4-3.

Spanning

Nu werd het spannend. De jongens die eerst voor stonden staan ineens achter, en willen de stand gelijk zetten. Bram had echter wat anders in gedachten, en veranderde onze 4 voorsprong in 5! Kort na dit vijfde doelpunt kreeg onze Bram een gele kaart, puur door frustratie op de tegenstander die volop op Bram ging, maar uiteindelijk konden wij de drie punten thuis houden en was dit onze tweede winst op rij!

Natuurlijk mogen wij de ouders niet vergeten te bedanken, die ons vandaag hebben komen aanmoedigen! Het was een prachtige wedstrijd!

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Wedstrijdverslagen | 31 maart 2024
Lees meer

G.V.V.V. JO8-2 flikt het opnieuw en wordt ook in fase 3 kampioen

Wedstrijdverslagen | 20 maart 2024
Lees meer