Programma Jeugd Ontspannings Commissie

  • Opleiding

De Jeugd Ontspanningsvereniging heeft dit voorjaar weer een hoop activiteiten op het programma staan. Pak je agenda er maar bij om de leukste activiteiten meteen te noteren.

Het hele jaar door organiseert de Jeugd Ontspannings Commissie (J.O.C.) diverse activiteiten voor de jeugdleden van G.V.V.V. Ook in de komende periode zijn er weer verschillende leuke dingen, waarover je hieronder de informatie leest.

Bingo Diner

Op 10 maart is het bingo diner. Aanmelden is niet nodig, je kan zo naar binnen lopen. De avond duurt van 17.30 uur tot en met 19.15 uur. Deelname aan deze gezellige avond met mooie prijsjes kost €2,50. Spelers en speelsters uit Jong Blauw tot en met de O11 zijn welkom.

Paasbrunch

Op 7 april is de altijd succesvolle Paasbrunch bij G.V.V.V. Voor deze activiteit dien je je wel aan te melden, dat kan via joc@gvvv.nl of de invulstrook. De brunch is van 10.00 uur tot 12.00 uur en is voor spelers en speelsters uit Jong Blauw tot en met de O11. Het kost €4,00 om gezellig mee te doen.

DISCOZwemmen

Lekker het water in op 12 mei, want dan gaan we discozwemmen. Ook voor deze activiteit dien je je vooraf aan te melden via joc@gvvv.nl of via de invulstrook. Uiteraard is een zwemdiploma verplicht en mag je gezellig mee als je in de O13 tot en met Jong Blauw zit. Om 18.45 uur vertrekken we vanaf G.V.V.V. en daar zijn we om 21.30 uur weer terug. Voor €4,00 kun je gezellig mee.

Slotfeest

De spetterende afsluiting van het seizoen is het slotfeest. Dit jaar is deze tweedaagse op 30 juni en 1 juli op het sportpark van G.V.V.V. Het staat in het teken van veel leuke activiteiten en weinig slaap. Door een e-mail te sturen naar joc@gvvv.nl of de invulstrook in te leveren kun je ook aanwezig zijn. Het slotfeest is voor iedereen in Jong Blauw tot en met O13. Op 30 juni begint het om 17.00 uur en het eindigt op 1 juli om 16.00 uur.

Ander nieuws

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Opleiding | 08 april 2024
Lees meer

Jesse van Leeuwen is zaterdag pupil van de week bij de wedstrijd tegen FC Lisse

Opleiding | 04 april 2024
Lees meer

JO13-1 sleept met pijn en moeite een punt weg uit bij Woudenberg JO13-1

Opleiding | 31 maart 2024
Lees meer