RECAP // G.V.V.V. doet aan klantenbinding tegen Sportlust’46

  • In de media

G.V.V.V. heeft zaterdagmiddag aan klantenbinding gedaan in de topper tegen Sportlust’46. De blauwhemden waren in een drukbezocht duel veel te sterk voor de nummer twee, het werd 6-0. Bekijk de samenvatting. 

Wat was het een feest op sportpark Panhuis toen G.V.V.V. onder goede omstandigheden wist te winnen van de runner-up Sportlust’46. Men was massaal naar de wedstrijd gekomen en leek op voorhand te wachten op een ontmoeting tussen twee goede ploegen in de derde divisie. De blauwhemden sprankelden en lieten weinig heel van de tegenstander. Zowel voor als na rust vielen er drie treffers.

Samenvatting

Bekijk hieronder de samenvatting met dank aan Sport Inside. 

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer