RECAP // G.V.V.V. komt niet verder dan doelpuntloos gelijkspel

  • In de media

Na elf doelpunten in de wedstrijd van G.V.V.V. vorige week, stond deze speelronde voor de blauwhemden minder in het teken van doelpunten. De ontmoeting met concurrent SteDoCo werd beëindigd, zoals het begon: 0-0. Bekijk de samenvatting.

Waar G.V.V.V. in de eerste helft de bovenliggende partij was en via verschillende mogelijkheden de kans had om de wedstrijd naar zich toe te trekken, had SteDoCo in de tweede helft een beter antwoord op de formatie van trainer Gery Vink. De bezoekers kregen een grote mogelijkheid, maar ook Justin Spies had in de absolute slotfase zomaar een overwinning kunnen binnenslepen.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering pareert vraag over goals: ‘Qua cijfers zo slecht nog niet’

In de media | 29 november 2023
Lees meer

Betere rentree voor Latif na maanden blessureleed niet denkbaar: ‘Heerlijk gevoel’

In de media | 26 november 2023
Lees meer

Vink maakt ploeg compliment over slotfase: ‘Hebben wij heel goed gedaan’

In de media | 26 november 2023
Lees meer