RECAP // G.V.V.V. komt niet verder dan doelpuntloos gelijkspel

  • In de media

Na elf doelpunten in de wedstrijd van G.V.V.V. vorige week, stond deze speelronde voor de blauwhemden minder in het teken van doelpunten. De ontmoeting met concurrent SteDoCo werd beëindigd, zoals het begon: 0-0. Bekijk de samenvatting.

Waar G.V.V.V. in de eerste helft de bovenliggende partij was en via verschillende mogelijkheden de kans had om de wedstrijd naar zich toe te trekken, had SteDoCo in de tweede helft een beter antwoord op de formatie van trainer Gery Vink. De bezoekers kregen een grote mogelijkheid, maar ook Justin Spies had in de absolute slotfase zomaar een overwinning kunnen binnenslepen.

Samenvatting

Ander nieuws

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Genrich Sillé op het nippertje geen matchwinner: ‘Heel blij, ook voor Byron’

In de media | 14 mei 2023
Lees meer