RECAP // G.V.V.V. komt niet verder dan doelpuntloos gelijkspel

  • In de media

Na elf doelpunten in de wedstrijd van G.V.V.V. vorige week, stond deze speelronde voor de blauwhemden minder in het teken van doelpunten. De ontmoeting met concurrent SteDoCo werd beëindigd, zoals het begon: 0-0. Bekijk de samenvatting.

Waar G.V.V.V. in de eerste helft de bovenliggende partij was en via verschillende mogelijkheden de kans had om de wedstrijd naar zich toe te trekken, had SteDoCo in de tweede helft een beter antwoord op de formatie van trainer Gery Vink. De bezoekers kregen een grote mogelijkheid, maar ook Justin Spies had in de absolute slotfase zomaar een overwinning kunnen binnenslepen.

Samenvatting

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer