‘STAANTRIBUNE ON TOUR’ start reeks bij G.V.V.V., meld je gratis aan

  • De club

Het businesshome van G.V.V.V. wordt op vrijdagavond 3 maart omgetoverd tot een heuse studio als ‘Staantribune on Tour’ het nieuwe programma start bij onze vereniging. Kom ook genieten van een avondvullend programma voor ‘echte’ voetballiefhebbers.

Het tijdschrift Staantribune organiseert die avond in de businessruimte van G.V.V.V. een leuke avond voor de voetballiefhebbers. Ons clublid Ino Diepeveen is verbonden aan dit (voetbal)tijdschrift en heeft onze vereniging uitgekozen als locatie voor deze serie.

STAANTRIBUNE

Staantribune is een tijdschrift wat alle mooie kanten van het voetbal belicht, behalve het spelletje zelf. Denk daarbij aan oude stadions, supporterscultuur, lichtmasten, staantribunes en nostalgische shirts. Dit doen ze door het uitbrengen van een fraai vormgegeven magazine (zes keer per jaar), verschillende boeken, leuke evenementen en een wekelijkse podcast

Echte liefhebbers zullen Staantribune al wel kennen en bij de G.V.V.V.-ers gaat er wellicht een lampje branden vanwege de podcast over de Veense Derby die onlangs in ons businesshome is opgenomen, enkele dagen voor de wedstrijd tegen DOVO. Zoals sommigen weten is G.V.V.V.-lid Ino Diepeveen aan Staantribune verbonden en hij benaderde de club als locatie voor een nieuw onderdeel, namelijk de STAANTRIBUNE ON TOUR.

Omarmd

De naam is tweeledig: een groepje mensen trekt het land door om de mooie verhalen over hun voetbalreizen te vertellen. Het bezoeken van voetbalwedstrijden in binnen-en buitenland is steeds populairder aan het worden. Dit zogenaamde ‘groundhoppen’ wordt omarmd door de liefhebbers, omdat de echte voetbalcultuur een beetje aan het verdwijnen is in eigen land. Of het nu gaat om een wedstrijdje over de grens bij Borussia Dortmund of een voetbalreis door Buenos Aires, de mensen die op 3 maart langskomen zitten vol met anekdotes en tips.

Vanaf 19.30 uur is het clubhuis geopend en gaan we er een leuke avond van maken, boordevol verhalen over voetbalreizen, een heuse groundhopquiz en een mooie inkijk in de wereld van voetbalshirtverzamelaars. Aan de stamtafel zal Ino de avond samen met Jim Holterhues, oprichter en hoofdredacteur van Staantribune, aan elkaar praten en dat doen ze samen met de volgende gasten:

  • Hans Douw: deze ‘Groundhopper des Vaderlands’ bezocht al in bijna 100 landen een voetbalwedstrijd, deze titel komt niet zo maar aanwaaien dus! Vorig jaar bundelde hij zijn verhalen in het boek Voetballiefde zonder Grenzen.
  • Jeroen Heijink: Naast het bezoeken van ruim 1300 wedstrijden in 37 landen is Jeroen ook de man achter de podcast van Staantribune en tevens fanatiek shirtverzamelaar. Hiermee heeft hij onlangs ook de tv-studio van Ziggo gehaald en deze ‘heilige graal’ zal dan ook niet ontbreken op deze avond.
  • Joris van de Wier: De teller staat op ruim 2100 wedstrijden, maar nog belangrijker: Joris bezocht alle clubs in alle Engelse profdivisies en schreef inmiddels alweer 10 boeken over het Groundhoppen.

 

Nieuwsgierig? Meld je gratis aan

Ben je benieuwd naar alle verhalen van de mannen of heb je vragen over hoe je het aanpakt om een voetbalreis te organiseren, kom dan op vrijdag 3 maart naar het businesshome van G.V.V.V. We beginnen om 19.30 uur. Omdat deze avond voor Staantribune de aftrap is voor de tour kunnen we dit geheel gratis verzorgen voor jullie! De club zal zorgen dat er lekkere hapjes rondgaan en daarnaast zijn er uiteraard drankjes te koop aan de bar.

Omdat de plekken beperkt zijn is opgeven verplicht en dit kan vanaf nu via activiteiten@gvvv.nl. Tot dan!

Ander nieuws

Heb jij onze obligaties gekocht? Er is geloot en rentes worden uitbetaald

De club | 15 mei 2024
Lees meer

In memoriam // Ab van de Bovenkamp

De club | 14 mei 2024
Lees meer

25 mei is het Super Saturday op Sportpark Panhuis!

De club | 13 mei 2024
Lees meer