Teams uit de JO8 beleven topweekend en vieren kampioenschappen

  • Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag was het dik feest op het sportpark Panhuis want zowel de JO8-1, JO8-3 als de JO8-4 zijn kampioen geworden in de 3de fase van de competitie.

Daarnaast mocht ook voor de allereerste keer de JO8-5 de wei in. Het nieuwe samengestelde team wist de eerste wedstrijd te winnen met 7-2 van KVVA. Wat een start van hun nog zeer jonge voetballoopbaan.

Het debuut voor de JO8-5 tegen KVVA eindigde in een 7-2 overwinning.

Na een geweldige reeks van spannende wedstrijden mogen wij van JO8-3 ons eindelijk tot kampioen kronen. Zaterdagochtend 10 februari werd er met 9-5 gewonnen van Saestum, wat betekende dat het kampioenschap een feit was. In de kantine werd er lekker genoten van een hapje en drankje.

Van harte gefeliciteerd kampioenen van de JO8-3: Arda, Arda C, Bilal, Philan, Rens, Senn, Ïsa, Lawand, Liam, Jhonny en Ouaiel. Wij zijn onwijs trots op jullie!

Ook de JO8-2 onder leiding van Mano Martina en Ron van Otterlo zien een stijgende lijn in hun prestaties op het veld. Kortom de JO8 jeugd floreert als nooit tevoren en doet menig tegenstander beven als ze tegen de blauwen moeten spelen.

Op de kopfoto boven dit artikel ziet u een groot aantal spelers van de kampioenen van de JO8-4 die al eerder als team van de week mochten fungeren bij een wedstrijd van de hoofdmacht van onze club.

Wij willen Choukri Essallami (JO8-1), Hassan Saddiki & Jhonny Schortemeijer (JO8-3), Marius van Beek & Michael van der Poel (JO8-4), Anieke van Barneveld & Frans Demoet (JO8-5) van harte feliciteren met deze topprestaties.

Stefan van de Bovenkamp
VTZ-Onderbouw G.V.V.V.
06 – 51 37 35 96

Ander nieuws

JO12-2 winnaar op het Gerard Willemse toernooi

Wedstrijdverslagen | 09 juni 2024
Lees meer

JO13-1 boekt eenvoudige en doelpuntrijke zege op AFC Quick 1890

Wedstrijdverslagen | 21 april 2024
Lees meer

Kraker tussen JO13-1 en leeftijdsgenoten CJVV eindigt doelpuntloos

Wedstrijdverslagen | 08 april 2024
Lees meer