Verdediger Pim ten Have tekent contract bij G.V.V.V.

  • Het eerste

De technische commissie heeft Pim ten Have voor volgend seizoen gecontracteerd. De 26-jarige verdediger komt over van IJsselmeervogels en tekent een contract tot 30 juni 2024.

Met het aantrekken van Pim ten Have (Lettele, 19 augustus 1996) haalt G.V.V.V. een ervaren centrale verdediger naar de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. De 26-jarige speler doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle, kwam vervolgens uit voor Excelsior’31 om voor zijn studie over te stappen naar Harkemase Boys. Via een terugkeer bij Excelsior’31 tekende Ten Have afgelopen zomer bij IJsselmeervogels.

Bij de Spakenburgse tweededivisionist miste hij door een blessure de seizoensstart, maar veroverde hij vervolgens snel een basisplaats. Na de zomer kiest de verdediger voor een nieuwe uitdaging in het blauw-wit van G.V.V.V., waar hij een contract voor één seizoen is overeengekomen tot en met 30 juni 2024.

De Boer: ‘Erg blij met zijn keuze’

Technisch manager Rob de Boer is blij met het aantrekken van de ervaren verdediger: “Pim heeft zowel bij Excelsior’31 als bij Harkemase Boys in totaal vier jaar centraal achterin gespeeld. Hij kan ook goed als back uit de voeten. Wij zijn erg blij dat hij voor G.V.V.V. gekozen heeft.”

Door het aantrekken van Pim ten Have heeft de technische staf tot dusver veertien spelers vastgelegd voor seizoen 2023/2024. De club trok Dirk Homoet aan en verlengde de contracten van Quiermo Dumay, Barry Maguire, Tariq Dilrosun, Joeri Potjes, Ilias Latif, Mart de Jong, Jonathan Vergara Berrio, Genrich Sillé, Quincy Veenhof, Jan van Willige, Justin Spies en Byron Burgering.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer