Verzorger Jan van Pommeren tekent voor negende seizoen

  • Het eerste

Jan van Pommeren heeft zijn aflopende contract als verzorger van de hoofdmacht met een seizoen verlengd. De 65-jarige kwam dat deze week met de club overeen.

De humor en betrokkenheid van Jan van Pommeren (Valburg, 24 december 1957) is groot in de hoofdmacht van de ploeg en daarnaast is hij met zijn medische kwaliteiten van absolute meerwaarde in het herstel van de selectiespelers. Het was voor de technische leiding dan ook geen enkele twijfel om het contract met de inwoner van Voorburg te verlengen. Het wordt voor Van Pommeren zijn negende seizoen in deze functie.

Vierde verlenging in de staf

De contractverlenging van Jan van Pommeren is de vierde in de staf van het eerste elftal. Eerder tekenden ook hoofdtrainer Gery Vink, assistent-trainer Dennis van Meegdenburg en keeperstrainer Jacob Mulder een nieuw contract voor volgend seizoen.

Ander nieuws

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer