Verzorger Jan van Pommeren tekent voor negende seizoen

  • Het eerste

Jan van Pommeren heeft zijn aflopende contract als verzorger van de hoofdmacht met een seizoen verlengd. De 65-jarige kwam dat deze week met de club overeen.

De humor en betrokkenheid van Jan van Pommeren (Valburg, 24 december 1957) is groot in de hoofdmacht van de ploeg en daarnaast is hij met zijn medische kwaliteiten van absolute meerwaarde in het herstel van de selectiespelers. Het was voor de technische leiding dan ook geen enkele twijfel om het contract met de inwoner van Voorburg te verlengen. Het wordt voor Van Pommeren zijn negende seizoen in deze functie.

Vierde verlenging in de staf

De contractverlenging van Jan van Pommeren is de vierde in de staf van het eerste elftal. Eerder tekenden ook hoofdtrainer Gery Vink, assistent-trainer Dennis van Meegdenburg en keeperstrainer Jacob Mulder een nieuw contract voor volgend seizoen.

Ander nieuws

Ticketbox gesloten in aanloop naar thuisduel tegen Quick Boys

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

G.V.V.V. weet Danny de Leeuw ook in elfde seizoen te behouden

Het eerste | 08 december 2023
Lees meer

Haal jouw tickets voor bekeraffiche tegen NEC in onze voorverkoop

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer