VR30+ beleven veel plezier tijdens wekelijkse trainingen

  • Senioren

Het nieuwe team VR30+ traint sinds enkele weken met veel plezier op de woensdagavond en ziet de groep elke week verder groeien. Door het enthousiasme van deze vrouwen hopen zij snel nog meer dames aan te trekken. 

‘Uitstekende pass’, ‘goede aanname’, ‘top gedaan zo’. De positieve noten klinken over het veld op woensdagavond. Onder het kunstlicht op veld 1 trainen de dames uit VR30+ met veel enthousiasme en plezier. Een initiatief van Joyce en Esther pakte goede uit en met een steeds grotere groep worden plezier en sportiviteit afgewisseld.

Natuurlijk, de dames maken graag een lolletje maar zodra de bal weer begint te rollen gaan de knoppen om en wordt iedereen fanatiek. Op laagdrempelig niveau bieden de trainingen van René Keulers voor ieder wat wils en dus is iedereen het er unaniem over eens: ‘dit is genieten’. Dit seizoen wil de groep gebruiken om beter op elkaar in te spelen door een keer per week te trainen. Na de zomer wordt dan in wedstrijdverband tegen andere clubs gespeeld.

Train een keer mee

Het team is op zoek naar nog meer vrouwen van 30 jaar of ouder die het leuk vinden om op woensdagavond gezellig een balletje te komen trappen en naast de gezelligheid ook te investeren in de eigen voetbalkwaliteiten. Je hoeft je natuurlijk niet meteen in te schrijven, een paar keer meetrainen om te kijken of dit wat voor jou is behoort ook tot de mogelijkheden. Neem eens contact op met Brenda Dekker als je meer wilt weten over dit team.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

G.V.V.V. O23 weer een stapje hoger op de voetballadder

Senioren | 28 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. O23-2 kampioen ondanks nederlaag in derby

Senioren | 12 mei 2024
Lees meer

Eerste open training vrouwenvoetbal een succes: 17 april extra avond

Senioren | 10 april 2024
Lees meer