De derby komt eraan: dit moet jij weten

  • Het eerste

Veenendaal staat zaterdag weer in het teken van de derby. De strijd tussen blauw en rood wordt deze keer gevoerd bij buurman DOVO. Dit moet jij weten voor deze wedstrijd.

Met een vol uitvak staan wij zaterdag massaal achter het eerste elftal. In de afgelopen weken gingen alle beschikbare kaarten over de toonbank en genieten wij dus zaterdag van de grote steun van jullie. Het uitvak opent zaterdagmiddag een halfuur voor de wedstrijd, om 14.00 uur.

Maak samen de oversteek

Voorafgaand aan de derby is in onze eigen kantine gelegenheid om met elkaar vooruit te blikken op de wedstrijd. De keuken en de bar zijn geopend en dus kun je met een gevulde maag de oversteek maken naar de rode zijde. Vanuit G.V.V.V. lopen we rond de klok van 14.00 uur met alle supporters naar de overkant. Ben jij er ook bij?

Gedraag je als een blauwe

Met z’n allen achter de ploeg! Wij rekenen ook zaterdag weer op jouw positieve steun tijdens de derby. We hebben het hele seizoen uitstekend laten zien hoe een blauwe zich gedraagt en verwachten je dus ook zaterdag met diezelfde instelling langs de lijn. Maak er met elkaar ook nu weer een onvergetelijke middag van en gedraag je als een blauwe!

Laat je slechte bedoelingen thuis

In het uitvak worden door DOVO verschillende drankjes verkocht, ook zijn er toiletvoorzieningen. Het is niet toegestaan om vuurwerk mee te nemen naar deze wedstrijd. Bij de ingang van het uitvak kan er worden gecontroleerd en gefouilleerd. Items kunnen vervolgens in beslag worden genomen.

Laat ook je auto thuis

Door de drukte op het sportpark is er weinig ruimte om je auto te parkeren. Kom dus zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de wedstrijd toe. Toch met de auto? Parkeer dan op de extra parkeerplaatsen bij zwembad ‘De Vallei’. Via een fietstunnel loop je dan in een paar minuten naar het sportpark.

Wij kijken uit naar de wedstrijd en naar jullie massale steun. Tot zaterdag!

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet talentvolle Joep van den Berk aan zich te binden

Het eerste | 21 mei 2024
Lees meer

G.V.V.V. presenteert met verdediger Elgero King nieuwe versterking

Het eerste | 20 mei 2024
Lees meer