#DERBYSTORIES // ABSOLUTE SCENES IN THE DERBY

  • In de media

Met #DerbyStories geniet jij nog een keer tien minuten na van alles rondom de gewonnen derby tegen DOVO. Bekijk de geweldige sfeeracties op donderdagavond, de sfeer op zaterdag, het feest in het uitvak en heerlijke beelden na afloop op ons eigen sportcomplex.

Het mediateam heeft zich de afgelopen week ingespannen om alles rondom de derby uitstekend in beeld te brengen en jou nu nog een keer na te laten genieten van alle mooie momenten. Pak wat te drinken en wat lekkers, schuif onderuit en beleef alles opnieuw. Dit was DOVO – G.V.V.V.

Ander nieuws

Burgering kijkt trots terug: ‘Van deze keuze nooit spijt gehad’

In de media | 03 mei 2024
Lees meer

Gery Vink baalt van onnodige puntendeling: ‘Niet de eerste keer dit seizoen’

In de media | 14 april 2024
Lees meer

Vink content over teamprestatie: ‘Een mooie collectieve overwinning’

In de media | 31 maart 2024
Lees meer