#DERBYSTORIES // ABSOLUTE SCENES IN THE DERBY

  • In de media

Met #DerbyStories geniet jij nog een keer tien minuten na van alles rondom de gewonnen derby tegen DOVO. Bekijk de geweldige sfeeracties op donderdagavond, de sfeer op zaterdag, het feest in het uitvak en heerlijke beelden na afloop op ons eigen sportcomplex.

Het mediateam heeft zich de afgelopen week ingespannen om alles rondom de derby uitstekend in beeld te brengen en jou nu nog een keer na te laten genieten van alle mooie momenten. Pak wat te drinken en wat lekkers, schuif onderuit en beleef alles opnieuw. Dit was DOVO – G.V.V.V.

Ander nieuws

Gery Vink geniet van nacompetitie en ploeg: ‘Dat moet je ook uitstralen’

In de media | 04 jun 2023
Lees meer

Vink wist dat moment eraan zat te komen: ‘Nu onze ruggen rechten’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer

Potjes wil niet spreken over weinig vertrouwen: ‘Snap ik wel vanaf zijkant’

In de media | 21 mei 2023
Lees meer