Ezra Hoogenboom kiest voor vertrek naar Jodan Boys

  • Het eerste

Ezra Hoogenboom heeft de selectie laten weten na dit seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. De 22-jarige verdediger heeft een contract getekend bij het Goudse Jodan Boys. 

De talentvolle verdediger vertrekt daardoor na een seizoen bij G.V.V.V. Ezra Hoogenboom maakte tot afgelopen zomer drie jaar deel uit van de opleiding van Almere City FC en speelde vorig seizoen drie wedstrijden met het eerste elftal in de Keuken Kampioen Divisie. In het tenue van G.V.V.V. kwam hij momenteel tot twintig officiële wedstrijden.

Volgend seizoen kiest Hoogenboom voor een nieuw avontuur bij Jodan Boys. De ploeg uit Gouda komt uit in de vierde divisie en is voor de verdediger dichtbij zijn woonplaats. Wij wensen hem heel veel succes toe en hopen dit seizoen succesvol met elkaar af te sluiten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Voorbeschouwing // Visserslatijn deel II

Het eerste | 07 december 2023
Lees meer

Spies bekroont honderdste wedstrijd met treffer: ‘Voelt geweldig’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer

Vink ziet genoeg leermomenten in Spakenburg: ‘Onvoldoende mee gedaan’

Het eerste | 03 december 2023
Lees meer