Ezra Hoogenboom kiest voor vertrek naar Jodan Boys

  • Het eerste

Ezra Hoogenboom heeft de selectie laten weten na dit seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan. De 22-jarige verdediger heeft een contract getekend bij het Goudse Jodan Boys. 

De talentvolle verdediger vertrekt daardoor na een seizoen bij G.V.V.V. Ezra Hoogenboom maakte tot afgelopen zomer drie jaar deel uit van de opleiding van Almere City FC en speelde vorig seizoen drie wedstrijden met het eerste elftal in de Keuken Kampioen Divisie. In het tenue van G.V.V.V. kwam hij momenteel tot twintig officiële wedstrijden.

Volgend seizoen kiest Hoogenboom voor een nieuw avontuur bij Jodan Boys. De ploeg uit Gouda komt uit in de vierde divisie en is voor de verdediger dichtbij zijn woonplaats. Wij wensen hem heel veel succes toe en hopen dit seizoen succesvol met elkaar af te sluiten.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Haal jouw tickets voor de return in de play-offs al online

Het eerste | 30 mei 2023
Lees meer

Voorbeschouwing // P/D nacompetitie start met tweeluik tegen RKSV Groene Ster

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer

Thuiswedstrijd tegen RKSV Groene Ster vervroegd naar 14.30 uur

Het eerste | 29 mei 2023
Lees meer